22. oktober 2019
Denne flotte kage til Mogens og medarbejderne markerede den populære medarbejders sidste arbejdsdag.
gallery icon

Se billedserie

Denne flotte kage til Mogens og medarbejderne markerede den populære medarbejders sidste arbejdsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mogens sagde farvel efter (næsten) 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mogens sagde farvel efter (næsten) 50 år
Kalundborg - 15. maj 2019 kl. 11:03
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

ERHVERV: Mogens Hansen har både som medarbejder og person haft stor betydning for Gammelrand Beton A/S siden 1969.

*
- Jeg kommer helt sikkert til at savne kollegerne på Gammelrand, som er en god arbejdsplads. Men jeg glæder mig også til at komme hjem til min kone; til børnebørnene og til motorcyklerne.

Mogens Hansen var 17 år, da han fik ansættelse i Gammelrand Beton. Det var i 1969, hvor han kørte en lille truck og var under oplæring af en ældre medarbejder. Tre år senere synes Forsvaret, at Mogens også skulle være soldat, og så kunne det samarbejde slutte.

Men nej. Efter et år i Kongens Klæder vendte Mogens tilbage og fik ansættelse i Gammelrands blokfabrik, hvor han kørte truck med klemmer til transport af fabrikkens varer. Mogens var ikke tilfreds, for klemmen tabte ofte det gods, han kørte med, og han følte derfor, at han ikke gjorde sit arbejde godt nok.

Mogens Hansen søgte andet arbejde.

På Gammelrand var de godt klar over, at det var en medarbejder med mange kvaliteter, der søgte væk, og efter knap et år blev Mogens Hansen tilbudt arbejde som truckfører på virksomhedens rørfabrik. Mogens takkede ja - og han har været ansat lige siden.

I går fik han af administrerende direktør, Ole Pedersen, overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje for næsten 50 års tro tjeneste.

- Mogens er ærlig, redelig og en personlighed, alle gerne henvender sig til. Det er så afgjort et kæmpe tab for både medarbejdere og virksomhed, at han nu siger farvel, understreger Ole Pedersen, anden generation på virksomheden, som blev skabt i 1932. Tredje generation, Morten Pedersen, var også med, da Mogens fik den flotte medalje på brystet.

Også fagligt har Mogens Hansen, der bor i Svebølle og således tæt på arbejdspladsen, spillet en stor rolle i virksomhedens hverdag:

- Mogens er værdifuld, fordi han har kendskab til alle virksomhedens produkter. Han har, foruden at arbejde som truckfører, også haft ansvaret for fordeling af opgaver til de sene læsseopgaver, og han har været en kæmpe ressource i forbindelse med de halvårlige lageroptællinger, fordi han har styr på både produkter og ikke mindst placering af de mange varetyper fordelt på det meget store fabriksområde, tilføjer Ole Pedersen.

- Det er en lidt mærkelig dag i dag, sagde Mogens efter at have modtaget medaljen. Sidste dag i mit arbejdsliv.

Og den blev - blandt andet - fejret med kage til alle medarbejdere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk