10. december 2018
Energiselskabet har siden sidste forår gennemgået en omfattende udskiftning af inventaret. Nu kan man bedre sikre sig i forhold til fremtidens skrappere miljøkrav. Foto: Mie Neel
Energiselskabet har siden sidste forår gennemgået en omfattende udskiftning af inventaret. Nu kan man bedre sikre sig i forhold til fremtidens skrappere miljøkrav. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Moderniseret varmeværk indvies

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Moderniseret varmeværk indvies
Kalundborg - 13. marts 2018 kl. 06:32
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste forår blev en omfattende modernisering sat i værk hos Snertinge-Særslev-Føllenslev Energiselskab.

Målet har været at skabe en mere grøn profil på varmeværket og samtidig ruste anlægget for fremtiden. Nu er udskiftningen af inventar og renovering færdig, og det skal selvfølgelig markeres.

Derfor holder Snertinge-­Særslev-Føllenslev Energiselskab indvielse på værket lørdag den 17. marts fra klokken 10 til 14, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og se sig omkring.

Klokken 10 kommer borgmester Martin Damm (V) også forbi og holder en indvielsestale.

Bagefter vil det være muligt at få en rundvisning på værket, hvor man kan høre om betydningen af moderniseringen.

Under besøget hos energiselskabet vil der desuden være både vådt og tørt. Der vil nemlig være sat en pølsevogn op, hvor de sultne kan få sig en dejlig pølse eller en lækker bøfsandwich, og til dem med den søde tand, vil der være en stor kage med et billede af værket, som man kan mæske sig i.

Tørsten kan slukkes i kaffe, øl og sodavand.

Hvis man er konkurrencelysten, så vil der også være en tip-en-5'er om værket, hvor der vil blive udtrukket en vinder af en flot gavekurv med guf.

- Vi glæder os til at vise folk og forbrugere, hvad der er sket her på værket, så vi håber, at rigtig mange finder tid til at komme et smut forbi, siger energiselskabets formand John Lou, der regner med, at værket nu er sikret et stykke ud i fremtiden.

- Vi skulle gerne kunne leve med det her topmoderne anlæg i i hvert fald 15 år, siger John Lou om moderniseringen, der har kostet i omegnen af ni millioner kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk