28. maj 2020
Interessen for modeltog er stor, og der ventes også rigtig mange mennesker til Tømmeruphallen 20. oktober, når der igen er byttedag og hobbyudstiling. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Interessen for modeltog er stor, og der ventes også rigtig mange mennesker til Tømmeruphallen 20. oktober, når der igen er byttedag og hobbyudstiling. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Modeltog i lange baner og i flere størrelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Modeltog i lange baner og i flere størrelser
Kalundborg - 13. oktober 2019 kl. 16:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tømmeruphallen vil søndag den 20. oktober være fyldt til bristepunktet af modeltog samt andre model- og hobbyting.

- Interessen for at deltage har været meget stor, og når entreen er betalt, giver den ret til en meter bordplads ved byttebordene. Det tilbud gælder så længe plads haves, og her kan man sælge eller bytte sine brugte modeltog, siger Henning Jensen fra Kalundborg Model Jernbane Klub, som står for arrangementet - Store Byttedag og hobbyudstilling.

Byttebordene plejer at bugne af brugte modeltog og tilbehør, så der skulle være mulighed for en god handel. Der er i år sørget for ekstra bytteborde, idet der sidste år var voldsom trængsel ved bordene.

Modeltog i flere størrelser
I år kan arrangørerne præsentere flere kørende anlæg. Vestsjællands N modulklub, som kører i størrelse N - 1 til 160, vil vise deres anlæg, derudover vil Vestfyns Modeljernbane Klub præsentere deres store anlæg størrelse H0 - 1 til 87. Anlægget er på 60 m2, så der er noget at se på.

- Der vil også være flere modeltogsforhandlere i hallen denne dag, bl.a. Nettog, Odense Model Jernbane Center og Togdillen, hvor man kan se og købe de seneste nyheder samt en masse tilbehør. Er man til »gør det selv« så har EA Model-byggematerialer et rigt udvalg af dele til selvbyg samt værktøj m.m., oplyser Henning Jensen.

Flyvende nyhed
Ny i år er Kalundborg Model Flyve klub, som vil vise forskellige fly m.m., mens Kalundborg Fotoklub præsenterer nogle af medlemmernes fotografiske pletskud.

Vestsjællands Veterantog, Høng, deltager med stor stand med jernbanelitteratur, og Kalundborg Model Jernbane Klub har selv en stand med et rangeranlæg, hvor et lille udvalg af klubbens lokomotiver og vogne i størrelse 1 til 45. også kaldet spor 0, vil køre. Der er hjemmelavede og fabriksfremstillede modeller.

- Sidst, men ikke mindst, er der stort tog, børnene selv må køre med, fortæller Henning Jensen fra Kalundborg Model Jernbane Klub.

Præmier på indgangsbilletterne

Ud over tog vil der være udstilling af hjemmebyggede modelskibe præsenteres af Vestsjællands Modelskibsklub. Store mobilkraner vil kunne betragtes, ligesom der vel være en udstilling af forskellige modeller af lastbiler i størrelse 1 til 50. Lego har haft plads i næsten et hvert hjem, og på udstillingen kan man se, hvad der kan komme ud af Legoklodserne.

- Kalundborg Model Jernbane Klub glæder sig til igen at arrangerer Store Byttedag og hobbyudstilling i Tømmeruphallen, som hvert år har haft stor publikumsinteresse, slutter Henning Jensen.

Igen i år vil der være lodtrækning om præmier på indgangsbilletterne, og vil man videre mere om arrangementet, kan man se nærmere på Kalundborg Model Jernbane Klubs hjemmeside www.kmjk.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk