21. januar 2019
Økonomien i Misbrug & Socialpsykiatri i Kalundborg er mildest talt hårdt trængt. Det koster nu 19 job. Foto: Per Christensen
Økonomien i Misbrug & Socialpsykiatri i Kalundborg er mildest talt hårdt trængt. Det koster nu 19 job. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minus otte millioner: 19 stillinger forsvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minus otte millioner: 19 stillinger forsvinder
Kalundborg - 22. februar 2018 kl. 10:28
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

19 stillinger forsvinder fra center for Misbrug & Socialpsykiatri i Kalundborg Kommune.

arrow Læs også: Fyringsdato for medarbejdere er sat

Den oplysning modtog de henved 100 tilknyttede medarbejdere på et informationsmøde på rådhuset i Kalundborg her til morgen, skriver Nordvestnyt.

Avisen erfarer, at der reelt skal fyres 15 medarbejdere, idet fire af de 19 job allerede er fundet i kraft af opsagte stillinger, som ikke genbesættes.

Baggrunden for problemerne strækker sig tilbage til 2016, hvor et underskud på behandlingsområdet langsomt har vokset sig større og større.

Der er tilsyneladende flere forskellige forklaringer på årsagen til det voksende underskud, og hvem der mere præcist bærer ansvaret for en udvikling, der øjensynligt ikke er blevet opdaget i tide, er der endnu ikke givet nogen eksakt forklaring på.

Nordvestnyt erfarer, at det fremlagte underskud i Misbrug & Socialpsykiatri er på otte millioner kro- ner.

Det har ikke været muligt at træffe kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen i formiddags for en kommentar, men kilder siger til Nordvestnyt, at de 19 stillinger formentlig skal findes i og fordeles bredt på alle afdelinger.

På mødet i morges blev der således hverken sat navne på medarbejdere eller afdelinger i den relation. Det sker først senere.

Hvilke konsekvenser, fyringerne får for Misbrug & Socialpsykiatri, er uvis. Men der tales om, at behandlingsområdet formentlig skal koncentere sig om skal-opgaverne og i mindre omfang om kan-opgaver- ne.

Efter den kommunale orientering på rådhuset gik SL's (socialpædagogerne) og FOA's medlemmer i formiddags til hver deres møder for at drøfte situationen.

arrow 100 frygter fyreseddel
21. februar 2018 kl. 13:30 Opdateret: kl. 13:36

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk