30. juli 2021
Ved sommermødet på Mejnerts Mølle vil Hans Erik Jørgensen (foto) og Søren Søndergaard lægge op til debat om landbrugspolitiske emner. Privatfoto
Ved sommermødet på Mejnerts Mølle vil Hans Erik Jørgensen (foto) og Søren Søndergaard lægge op til debat om landbrugspolitiske emner. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ministerium lægger sommermøde hos Mejnerts Mølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ministerium lægger sommermøde hos Mejnerts Mølle
Kalundborg - 19. juni 2021 kl. 18:34

Det kommer til at foregå hos Mejnerts Mølle, når Økologisektionen i Landbrug & Fødevarer holder sommermøde mandag den 21. juni fra klokken 17 til 21.30.

Økologisektionen opfordrer flest muligt til at deltage i det økologiske sommermøde på Mejnerts Mølle, der betegnes som en bedrift med produktion af kvalitetskorn til konsum, hvor højteknologi forenes med de gamle metoder.

Her kan man give sit besyv med, når Søren Søndergaard og Hans Erik Jørgensen debatterer aktuelle landbrugspolitiske emner samt økologisektionens vision og strategi. Og man kan høre faglige oplæg om fremtidens økologiske planteavl: Hvordan man kan arbejde med nye sædskiftekrav, andre gødningskilder og få bedre udnyttelse af efterafgrøder.

Alle er velkomne til mødet, som har følgende program:

Velkomst ved Niels Mejnertsen, Peter Mejnertsen og Hans Erik Jørgensen, formand for L&F Økologisektion. Derefter er der rundvisning på bedriften, før den økologiske bespisning. Næste punkt er debat om aktuelle landbrugspolitiske emner, inden programmet rundes af med et kig på fremtidens økologiske planteavl.

Deltagelse er sat til 150 kroner, og det er nødvendigt med tilmelding til arrangementet.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk