16. januar 2019
Rasmus Horn Langhoff har stillet en række spørgsmål til erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).
Rasmus Horn Langhoff har stillet en række spørgsmål til erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minister inddrages i Sejerø-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minister inddrages i Sejerø-sag
Kalundborg - 09. august 2018 kl. 21:09
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. august bragte Nordvestnyt en artikel, der handlede om en ung mands problemer med at få lov til at låne penge til at købe hus på Sejerø. Nordvestnyt forelagde også problematikken for folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S), der på baggrund af artiklen nu har stillet en række sprøgsmål til erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

- Ministeren bedes kommentere artiklen »Banker nægter at låne penge til huskøb på Sejerø« i Nordvestnyt den 1. august 2018 og herunder oplyse, om ministeren kan bekræfte, at banker og realkreditinstitutioner afviser at yde lån alene på baggrund af det postnummer en ejendom er beliggende i, og om en sådan praksis i givet fald er lovlig, lyder et af spørgsmålene.

Rasmus Horn Langhoff beder også ministeren redegøre for udviklingen i lån til køb af ejendomme på øer og i yderområderne og efterspørger initiativer til at sikre reelle lånemluligheder for huskøbere i yderområderne.

Rasmus Horn Langhoff har tidligere over for Nordvestnyt fortalt, at det ikke kun er på Sejerø, at han har hørt om problemer med at få lov til at låne til huskøb.

- Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, jeg var overrasket, men jeg har desværre hørt om lignende sager fra andre steder i landet. Det er et kæmpeproblem for samfundet, at der reelt er områder i landet, hvor det er umuligt at få lov til at købe hus, fordi bankerne nægter at låne penge ud til det, sagde han dengang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk