22. februar 2019
En markant politisk skikkelse og et varmt menneske, Hanne Brøndel (S), Høng, er ikke mere. Hanne  blev 48 år. Foto: Bjarne Robdrup
En markant politisk skikkelse og et varmt menneske, Hanne Brøndel (S), Høng, er ikke mere. Hanne blev 48 år. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord for Hanne Brøndel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord for Hanne Brøndel
Kalundborg - 18. april 2016 kl. 09:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stærk personlighed og en dygtig politiker er ikke mere.

arrow Læs også: Det sidste farvel til en varm personlighed

Hanne Brøndel, Høng, er død. På vegne af Kalundborg Kommunalbestyrelse har borgmester Martin Damm sendt redaktionen følgende mindeord:

2. viceborgmester og mangeårigt medlem af Kalundborg Kommunalbestyrelse Hanne Brøndel er søndag 17. april 2016 gået bort efter længere tids sygdom, 48 år gammel.

Hanne Brøndel blev valgt ind i daværende Høng Kommunalbestyrelse for Socialdemokraterne i 2001. Før det havde hun være 1. suppleant ad to omgange.

Siden Hanne Brøndel blev valgt ind i lokalpolitik første gang, er hun blevet genvalgt hver eneste gang, og har således været medlem af kommunalbestyrelsen uafbrudt siden 2001.

Hanne Brøndel har været medlem af forskellige udvalg. Hun begyndte med Undervisning og Kultur samt Teknik og Miljø i Høng Kommunalbestyrelse.

Hanne Brøndel blev valgt ind i Sammenlægningsudvalget for nye Kalundborg Kommune.

I Kalundborg Kommunalbestyrelse har hun været medlem af Socialudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget, Børn- og Familieudvalget samt Økonomiudvalget.

Herudover har Hanne Brøndel haft flere tillidsposter.

Hanne Brøndel har været spidskandidat for Socialdemokraterne ved de seneste to valg.

Det er med stor sorg at høre, at Hanne Brøndel tabte kampen mod kræften. Vi vil alle mindes Hanne som en stærk person og en dygtig politiker. Hun har stået i spidsen for mange kampe og altid lagt stor energi, arbejdsvilje og sjæl i sit politiske arbejde.

Hanne var en vellidt og afholdt politiker, og kendetegnende for hende har været den store indsigt i sagerne og en vilje til at samarbejde på tværs.

Hanne har samtidig været et samlingspunkt, en naturlig leder og altid god for en munter bemærkning. Vi vil savne Hanne Brøndel i Kalundborg Kommunalbestyrelse. Vores tanker går i disse dage til Hannes familie og især til Hannes mand og tre børn, som har mistet en ægtefælle og mor.

Begravelsen foregår på onsdag 20. april klokken 11.00 i Finderup Kirke.

Æret være Hannes minde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk