20. januar 2018
I alt bliver på projektet på 2.388 m² indendørs areal og 3.826 m² udendørs areal. Projektet er tegnet af Elkiær + Ebbeskov Arkitekter i samarbejde med JJW Arkitekter, Bisgaard Landskab og Balslev Ingeniører.
I alt bliver på projektet på 2.388 m² indendørs areal og 3.826 m² udendørs areal. Projektet er tegnet af Elkiær + Ebbeskov Arkitekter i samarbejde med JJW Arkitekter, Bisgaard Landskab og Balslev Ingeniører.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionstøtte til halprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionstøtte til halprojekt
Kalundborg - 20. april 2017 kl. 09:35
Af Allan Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokale og Anlægsfonden har bevilget 10 mio. kr. til etableringen den nye kultur- og bevægelsespark i Høng.

Projektet er vurderet til en samlet pris af 45 mio. kr. og er med Kalundborg Kommunes 35 mio. dermed fuldt finansieret.

- Vi er utroligt glade for støtten til den nye kultur- og bevægelsespark i Høng, både den økonomiske og især den, vi oplever lokalt. De lokale idrætsforeninger har sammen med arkitekter og kommune bidraget med stort engagement og mange ideer til udviklingen af et meget spændende anlæg. Det vil i den grad bidrage til Kalundborg Kommunes vision for Høng: at blive en endnu mere attraktiv by for børnefamilier, siger Gitte Johansen, formand for den politiske styregruppe vedr. Kultur- og Bevægelsespark Høng i en pressemeddelelse.

Det eksisterende idrætsanlæg i Høng bliver udvidet med en ny idrætshal og en række såkaldte mellemzoner, der skaber nye uformelle mødesteder og sammenhænge på tværs mellem aktiviteter, ophold og naturområder.

-Der er tale om et visionært eksempel på, hvordan et idrætanlæg kan indrettes fleksibelt og på en måde, der gør det muligt hele tiden at tilpasse det fremtidens skiftende tendenser og aktiviteter i idrætslivet. Mellemzonerne vil som aktive bindeled mellem de støre aktivitetsrum sikre og støtte udviklingen af de engagerende mødesteder for brugere, der ellers kommer for at dyrke meget forskellige aktiviteter, siger Oliver Vanges, udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden.

Læs mere i dagens avis.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk