5. juni 2020
Mullerup Havn er blevet købt af millionæren Anders Mayland, der allerede er gået i gang med at forskønne området. Foto: Holding Mayland CPH ApS
Mullerup Havn er blevet købt af millionæren Anders Mayland, der allerede er gået i gang med at forskønne området. Foto: Holding Mayland CPH ApS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Millionær investerer i Mullerup Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millionær investerer i Mullerup Havn
Kalundborg - 28. marts 2020 kl. 12:31
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er udsigt til, at Mullerup Havn får sig et gevaldigt ansigtsløft i den kommende tid.

arrow Læs også: Lejer af Skipperkroen: Forskønnelse hjælper

Millionæren Anders Mayland, der er administrerende direktør i selskabet Mayland Holding CPH ApS, har nemlig købt havnen og er nu gået i gang med at forskønne området.

- Vi ligger det, der skal til, for at man får en flot national havn, siger Anders Mayland, der har købt havnen med datterselskabet Investeringsselskabet 1 Mullerup ApS, hvor han også fungerer som administrerende direktør.

Han er allerede gået i gang med en udvendig istandsættelse af Skipperkroen, et gammelt bindingsværkshus, der ligger på havnen, hvis murværk, bindingsværk og maling nu får en kærlig hånd.

Også omkring kroen bliver der lagt ny belægning og asfalt, fjernet gamle buske og lavet flere parkeringspladser.

- Det er et meget velbesøgt område med kroen og så videre, så jeg synes også, det kræver, at der ser pænt ud, når man kommer, siger Anders Mayland.

Selve havnen blev sat i stand i 2008-2009 af havnens forrige ejer, JSO Invest A/S med administrerende direktør Inger Sidney-Olsen i spidsen, så den er der ikke de store planer for.

- Den fremstår jo flot. Nu skal vi bare have bagenden med, som har stået og kaldt efter noget vedligehold i nogle år.

Med Investeringsselskabet 1 Mullerup ApS, der blev stiftet den 17. februar i år, driver Anders Mayland virksomhed med køb, udvikling, byggeri og salg af fast ejendom, fremgår det af CVR API.

Egenkapitalen i Anders Maylands hovedselskab Mayland Holding ApS er på over 415 millioner kroner. Selvskabet tjener penge på at eje aktier i andre selskaber og investere i fast ejendom og værdipapirer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk