24. juli 2019
Mia Reesen laver mad med personlighed. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Mia Reesen laver mad med personlighed. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mia Reesens innovative mormormad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mia Reesens innovative mormormad
Kalundborg - 14. februar 2019 kl. 06:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mia Reesen bor og arbejder under samme tag i Kærby ved Kalundborg, og det passer hende meget godt. Der er nemlig kommet tre børn til, siden Mia Reesen for 10 år siden startede for sig selv med mad ud af huset.

Mia Reesen Catering hedder hendes firma, og det fungerer i bedste velgående, selv om der de seneste par år har været lidt stille omkring firmaet rent marketingsmæssigt.

- Jeg laver en masse andre ting, men jeg har hele tiden lavet mad. I år er det 10 år siden, jeg startede, så det er en milepæl, synes jeg, siger Mia Reesen.

Det første års tid lavede Mia Reesen mad i Brokkebjerg, men flyttede til Den gamle Skole på Asnæs og var der i en årrække, hvorefter hun flyttede sit køkken hjem i privaten i Kærby, hvor hun bor med sin mand og parrets tre børn.

Innovativ mormormad
Selv kalder Mia Reesen sin mad for innovativ mormormad.

Det betyder, at de danske råvarer og især de lokale råvarer er i fokus.

- Jeg laver mad af årstidens råvarer, grønt og frugt og tilsætter det lidt godt fra udlandet, så der er nytænkning i mine retter og menuer, siger Mia Reesen.

På hendes hjemmesiden kan man se forskellige menuforslag, og det er gerne dem, der danner udgangspunktet for den mad, folk vælger til deres fester.

- Jeg tager altid en grundig snak med folk om, hvad de kunne tænke sig, og så tilpasser jeg menuerne til deres ønsker. Jeg gør meget ud af, at folk får en oplevelse og et unikt måltid. Et måltid med personlighed og stil, siger Mia Reesen.

Al mad er ud af huset, med eller uden personale, og man kan også vælge at hente maden selv.

Teambuilding
At mad samler folk er en kendt sag. Derfor er det oplagt at bruge måltidet til at danne relationer. Mia Reesen tilbyder teambuilding, hvor man kan komme og være med til at lave maden.

- Det er en god måde at være sammen på, man kan have mange gode dialoger, mens man står og kokkererer. Det fungerer meget godt, siger Mia Reesen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk