30. marts 2020
7500 besøgende tiltrak den første version af Kalundborg Messen med DanMesser som arrangør.
gallery icon

Se billedserie

7500 besøgende tiltrak den første version af Kalundborg Messen med DanMesser som arrangør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe skal være større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe skal være større
Kalundborg - 16. februar 2020 kl. 14:50
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Messen Nyt til Bolig & Familie 2020 i Kalundborg Hallerne kom godt fra start, og arrangøren DanMesser ser frem til 2021.

DanMesser har i mange år arrangeret Nyt til Bolig & Familie i Helsingør, Roskilde, Køge, Næstved, og i forrige weekend blev den første version holdt i Kalundborg. Livsstilmessen tiltrak 7.500 besøgende, der kom forbi for at få inspiration til huset, haven bilen og familien.

- Vi er godt tilfreds med afviklingen af den første Nyt til Bolig & Familie-messe i Kalundborg. Udstillerne har givet os utroligt gode tilbagemeldinger, og mange har allerede booket sig ind med en stand til 2021. En messe af denne type i Kalundborg kan over en weekend sagtens tiltrække omkring 10.000-12.000 besøgene i de kommende år. Nu er den første version afviklet, og nu har vi et helt år til at arbejde på at gøre messen endnu større og bedre. Messen skal have mange flere, ikke mindst, lokale udstillere og et bredere sortimentet med for eksempel en del flere møbler, brugskunst, design, interiør og eksteriør til boligen, fortæller arrangør John Nielsen fra DanMesser.

- DanMesser har arrangeret Nyt til Bolig & Familie i Helsingør i over 30 år, og det tager tid, at bygge messen med samme tema op i Kalundborg. Vi er overbevist om, at messen også i Kalundborg bliver en stor, årligt tilbagevendende begivenhed, hvor de besøgende ser frem til et stort udvalg af udstillere, der kommer med nyheder, ideer og inspiration til boligen, haven, bilen og familien. Vi har allerede på nuværende tidspunkt tilsagn fra en del lokale virksomheder, der vil med i 2021, men som desværre ikke kunne nå det i år, fortæller John Nielsen.

Kalundborg Messens overordnede idé og formål er at styrke kendskabet til det aktive og dynamiske erhvervsliv i og omkring Kalundborg.

Messen ønsker primært at samle lokale producenter, servicevirksomheder, håndværksmestre, butikker, handlende, bilforhandlere samt offentlige virksomheder på messen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk