26. marts 2019
Slagtermester Jonas Kristensen fra Meny og Terminal-cheferne Søren Bang Knudsen og Christian Dalsgaard er klar til at sætte gang i festen på lørdag den 1. september.
gallery icon

Se billedserie

Slagtermester Jonas Kristensen fra Meny og Terminal-cheferne Søren Bang Knudsen og Christian Dalsgaard er klar til at sætte gang i festen på lørdag den 1. september.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meny-mad og øl og rock på Terminalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meny-mad og øl og rock på Terminalen
Kalundborg - 18. august 2018 kl. 13:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Terminalen på Stejlhøj danner på lørdag den 1. september rammen om en stor fest med tre bands og god mad fra Meny.

- Den første lørdag i september er det øllets dag, og det skal vi naturligvis fejre, når vi holder »Øl og Rock på Terminalen«, siger arrangør Søren Bang Knudsen.

Det bliver produkter fra Royal Beer og en række specialøl, man kan nyde sammen med maden fra Meny, som bliver en fortsættelse af den succes, Meny havde på Kalundborg Rock'er med hjemmelavede gourmetburgere, møre og lækre grillbøffer med tilbehør samt hjemmelavede grillpølser.

- Vi laver det hele på stedet, fortæller slagtermester Jonas Kristensen, Meny, som er klar til at tage endnu en tørn, når det handler om at levere den faste føde til en masse mennesker, der hygger sig til god musik. Det store madtelt bliver derfor endnu en gang rejst.

To debutanter
Musikalsk bliver der tale om et kendte og to orkestre, der aldrig tidligere har spillet i Kalundborg.

- Queen of Denmark bliver de første, som går på den mobile scene. Bandet har rødder i Kalundborg, så vi ser frem til, at de sætter godt gang i festlighederne.

- Hillbilly Bones spiller amerikansk sydstatsrock og country, så der er ingen tvivl om, at de fortsætter festen fra scenen

Medlemmer fra bandet har brugt en del tid i USA, hvor der er samlet en masse erfaring og inspiration.

Hillbilly Bones, der kommer fra Fyn, spiller nye og gamle arrangementer af countrymusikkens største stjerner på en måde, som selv de unge kan være med på.

Den musikalske afslutning på festlighederne er lagt i hænderne på Keinstein.

- Det er et band fra Esbjerg, med nogle meget dygtige musikere, som bestemt ser ud til at have det sjovt på scenen, fortæller Søren Bang Knudsen.

Skaber et festfyrværkeri
Keinstein er et band, der med deres unikke koncept mener at langt hår, læderveste, og tunge guitarriffs, godt kan gå hånd i hånd med Giro 413 klassikere af Birthe Kjær, Jodle Birger og Teddy Edelman.

Keinstein fortolker dansktop klassikere, som de ville have lydt, hvis de var udført at rockhistoriens største kunstnere, f.eks. »Vi maler byen rød« spillet af Metallica eller »Volvo B18« spillet af AC/DC.

Bandet ved efter 12 år på landevejen, og over 250 koncerter, hvad der skal til for at skabe et festfyrværkeri med fællessang, luftguitar og fadøl. Deres energiske og udadvendte sceneshow, sætter gang i gamle som unge, hvad enten man er til de gamle danske tekster, eller de fede 80'er rock og heavy riffs.

Inde i Terminalen er det Emil Bendixen, som sørger for musikken.

Billetterne sælger i Meny, Punkt 1 og i Terminalen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk