24. februar 2020
Henrik Dahlgren og Hanne Dahlbom tilbyder heartfulness-meditaiton på FN´s Internationale Fredsdag, lørdag den 21. september klokken 14 i Behandlerhuset i Skibbrogade.Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Henrik Dahlgren og Hanne Dahlbom tilbyder heartfulness-meditaiton på FN´s Internationale Fredsdag, lørdag den 21. september klokken 14 i Behandlerhuset i Skibbrogade.Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mediter med hjertet på FN's fredsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mediter med hjertet på FN's fredsdag
Kalundborg - 12. september 2019 kl. 05:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 21. september er det FN's Internationale Fredsdag. Det markerer Heartfulness, som er en NGO-­organisation med tilknytning til FN, med en åben og gratis meditation i Behandlerhuset i Skibbrogade 36 i Kalundborg. Her vil Henrik Dahlgren, der er ny meditaionsfacilitator i Behandlerhuset, og Hanne Dahlbom, der er indehaver af Behandlerhuset, lede deltagerne gennem dagen.

- Vi begynder klokken 14, hvor vi vil byde velkommen og fortælle lidt om dagens program. Det vil være nogle afspændingsøvelser og så laver vi fælles en 20 minutters meditation og slutter af med lidt kaffe og kage og der er mulighed for at dele tanker og oplevelser, fortæller Hanne Dahlbom.

Det er gratis at deltage og man kan tilmelde sig til Behandlerhuset. Der er plads til omkring 15 deltagere.

Heartfulness hver tirsdag
Heartfulness er en meditationsform, der har hjertet som fokus. Man mediterer fra hjerte til hjerte og bruger den energi, der er i hjertet.

- Heartfulness er også en organisation, der har forskellige centre rundt om i verden, også i Danmark, og nu har vi fået oprettet det, man kalder et heartspot her i Kalundborg, fortæller Henrik Dahlgren. Han kommer til at forestå et meditationstilbud i heartfulness hver tirsdag i Behandlerhuset fra klokken 17.30 til klokken 19, hvor alle er velkomne.

- Man møder bare op og er med i meditationen og tilbuddet er sådan set gratis. Man skal bare lægge lidt i kaffe og kage-kassen, siger Henrik Dahlgren. Han er netop flyttet til Røsnæs, og har i flere år været tilknyttet Heartfulnesscentret i København.

- Jeg har mediteret siden 1992 og har deltaget i meditationsseminar over hele verden, og glæder mig til at kommer i gang her i Kalundborg, slutter Henrik Dahlgren.

Man behøver ikke have mediteret før for at deltage.

ck

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk