24. oktober 2020
Fra venstre er det Glenn Swärd, Michael Skovgaard, Dennis Larsen og Kirsti Thygesen. Sammen arbejder de på at skaffe penge til Støt Brysterne. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Fra venstre er det Glenn Swärd, Michael Skovgaard, Dennis Larsen og Kirsti Thygesen. Sammen arbejder de på at skaffe penge til Støt Brysterne. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv lyserød støtte fra nyt firkløver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv lyserød støtte fra nyt firkløver
Kalundborg - 28. september 2020 kl. 10:33

Nu er Meny en del af den store satsning, hvor det handler om at samle penge ind til Støt Brysterne i Kalundborg, og dermed er trekløveret - Kvickly, Føtex og Swärds Guldsmedie - udvidet til et firkløver, og sammen med kunderne i Kalundborg vil man forsøge at slå ny indsamlingsrekord og måske nå de 40.000 kroner til det gode formål.

Men det kræver en helhjertet indsats fra kunderne, som skal spise en masse gåsebryster fra Kvickly, medaljer fra Meny samt morgentilbud fra Føtex og/eller købe og udfylde lodder hos Swärds Guldsmedie. Der er præmiebeviser gemt i en varerne i alle fire butikker. Jo flere bager- og konditorvarer man køber køber og jo flere lodder man køber hos Swärds, desto større er chancen for en af de store præmier og jo flere penge bliver doneret til Støt Brysterne. 15 kr. koster gåsebryster og medaljer - 10 kr. går til formålet, morgentilbuddet koster 50 kr. - de 10 bliver doneret. Prisen for lodderne hos Swärd er 20 kr. og her går hele beløbet til kampagnen.

Der er præmier for 25.000 kr. Den flotte Siersbøl-diamantring fra Swärds Guldsmedie har en værdi af 10.000 kr., damecyklen fra Kvickly koster 5.000 kr., og den samme værdi har det 65 tommer store Philips-tv fra Føtex. Den nye spiller i samarbejdet - Meny - er klar med et gavekort til en værdi af 5.000 kr.

Vinderne af konkurrencen mødes udenfor Swärds Guldsmedje lørdag den 3. oktober kl.10, hvor de modtager deres gevinst samt et glas champagne og kransekage.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk