19. februar 2020
Snertinge Markedsdag bliver holdt sidste weekend i august. I år er der ingen tilmelding til kræmmermarkedet lørdag. Foto: Eva Lyng Johansen
Snertinge Markedsdag bliver holdt sidste weekend i august. I år er der ingen tilmelding til kræmmermarkedet lørdag. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Markedsdag med nye tiltag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Markedsdag med nye tiltag
Kalundborg - 23. august 2019 kl. 15:41
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snertinge og Omegns Erhvervsforening har igen lagt sig i selen for at lave en spændende markedsdag med enkelte nye tiltag.

Det bliver holdt den sidste weekend i august, som det plejer.

Det begynder med folkekøkken og stort bankospil fredag den 30. august.

Folkekøkkenet i teltet fredag aften fra klokken 17-18.30 er en ny event på fredagens program.

Menuen står på jægergryde med ris, kartoffelmos og grønt som kan købes til en fornuftig pris.

Banko starter klokken 19 med masser af flotte præmier fra de lokale erhvervsdrivende og andre glade givere.

Lørdag morgen er erhvervsforeningen klar fra tidlig morgen til at byde kræmmere velkommen fra klokken syv.

Her prøver ervervsforeningen i år at have kræmmermarked uden tilmelding. Man møder blot op på dagen, får anvist en plads, hvorefter repræsentanter fra erhvervsforeningen i løbet af formiddagen kommer rundt og hilser på og måler antallet af meter op pr. stand. Og så fredag eftermiddag fra kl. 16-17 vil der være mulighed for at komme og sætte telt med videre op, hvis man gerne vil spare tid på det lørdag morgen.

Tidlige lørdag morgen byder DagligBrugsen Snertinge på et stort morgenbord med gratis kaffe og rundstykker til alle morgenfriske typer i det store telt. Herefter går det løs på pladsen med forskellige aktiviteter for store og små. I år får markedsdagen efter et par års pause igen besøg af Kim Larsens Tivoli, som kommer med nye aktiviteter og boder.

Herudover vil børnene også kunne besøge det særlige »Byggemand Bob« område, hvor der kan prøves kræfter med mursten og mørtel samt håndværk i træ, hvor der blandt andet skal bygges et legehus samt fine små stærekasser.

I teltet vil der være underholdning og trylleshow af »De2DuVed« og musikalsk underholdning af duoen »Netop«, som spiller et bredt udvalg af covernumre ud på eftermiddagen. Derudover vil der være vandaktiviteter ved Snertinge Brandbiler på pladsen ved siden af Cirkel K.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk