19. september 2020
En 41-årig mand blev tirsdag aften i Kordilgade i Kalundborg overfaldet og frarøvet et mindre beløb. En 19-årig kvinde fra Kalundborg er sigtet og blev i går varetægtsfængslet i sagen.Foto: Ulrik Reimann
En 41-årig mand blev tirsdag aften i Kordilgade i Kalundborg overfaldet og frarøvet et mindre beløb. En 19-årig kvinde fra Kalundborg er sigtet og blev i går varetægtsfængslet i sagen.Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand lokket med sex før overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand lokket med sex før overfald
Kalundborg - 13. august 2020 kl. 10:31
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en aftale om udveksling af sex, der gik galt, da en 19-årig kvinde fra Kalundborg onsdag aften blev anholdt og sigtet for vold og røveri mod en 41-årig mand.

arrow Læs også: 19-årig kvinde varetægtsfængslet efter grov vold og røveri

Kvinden er er blevet fremstillet ved Retten i Holbæk bag lukkede døre, og derfor er det sparsomt med oplysninger i sagen.

Men af politiets sigtelse fremgår det, at den 19-årige kvinde er sigtet for »i forening og efter aftale med en eller flere ukendte gerningsmænd at have lokket manden til adressen med påskud om sex - og med trusler om vold aftvinge manden hans telefon og penge, idet den ene bar en kniv«.

Mødet foregik i en baggård i Kordilgade, hvor manden blev snittet i ansigtet og fik en 15 centimeter lang og to centimeter dyb flænge. Den 41-årige mand faldt til jorden, men det lykkedes ham at flygte med telefonen og få tilkaldt politiet. Den 19-årige kvinde er dog ikke sigtet for at føre kniven.

Kvinden blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for røveri efter straffelovens paragraf 288, stk. 1, og for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, efter straffelovens paragraf 245, stk. 1.

arrow Mand udsat for røveri og vold
12. august 2020 kl. 06:12 Opdateret: kl. 11:11
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk