14. december 2017
Filmen knækkede for en 39-årig familiefar i Høng. (Arkiv)
Filmen knækkede for en 39-årig familiefar i Høng. (Arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand amok til fødselsdag: Slog og smadrede for 200.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand amok til fødselsdag: Slog og smadrede for 200.000
Opdateret 10. marts 2016 kl. 06:36
Kalundborg - 08. marts 2016 kl. 13:03
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig familiefar fra Skive mistede besindelsen under en 18-års fødselsdag i Høng den 1. september 2013. Han begik grov vold mod sin svoger, tog halsgreb på flere andre festdeltagere og begik hærværk for knap 200.000 kroner.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

I løbet af aftenen udviklede en diskussion mellem den 39-årige og nogle af de andre festdeltagere sig voldsomt.

Ifølge flere vidners forklaring endte den 39-årig med at tage halsgreb på en kvindelig festdeltager, og da den 39-åriges svoger og festens vært forsøgte at lægge sig imellem, slog den 39-årige ham i panden med en urtepotte af keramik.

Efterfølgende satte den 39-årige sig ud i sin bil, men da han var stærkt beruset, forsøgte hans hustru at stoppe ham. Hun løb ud i bilen, tog bilnøglen og kastede den over i en hæk.

Så mistede den 39-årige fuldstændig besindelsen. Han bed sin hustru i hendes finger, og ifølge flere vidners forklaring væltede han hende omkuld, satte sig oven på hende og tog fast om hendes hals. Det sidste benægtede den 39-åriges hustru dog skulle være sket.

Herefter begyndte den 39-årige at begå systematisk hærværk mod huset og flere biler, der var parkeret udenfor. Skaderne løb op i størrelsesordnen 183.000 kroner.

Dommer Gry Berdiin og de to domsmænd var enige om, at den 39-årige skulle straffes med fængsel i fire måneder, samt betale en erstatning for de forvoldte skader. Da den 39-årige ikke var tidligere straffet og i øvrigt havde en solid baggrund med familie og fast arbejde, besluttede dommeren at gøre fængselsstraffen betinget, skriver Nordvestnyt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk