21. september 2020
Per Huniche Jensen har besteget »fuglefjeldet«, kaldet »Krageø«, og fotograferet den maleriske udsigt ud over Store Vrøj.
gallery icon

Se billedserie

Per Huniche Jensen har besteget »fuglefjeldet«, kaldet »Krageø«, og fotograferet den maleriske udsigt ud over Store Vrøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrenes Paparazzo udstiller på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrenes Paparazzo udstiller på rådhuset
Opdateret 08. december 2019 kl. 16:14
Kalundborg - 06. december 2019 kl. 19:51
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Naturfotograf Per Huniche Jensen, Kalundborg, kendt som »Dyrenes Paparazzo«, skal lige efter nytår udstille 29 af sine fotos på personalegangen på første sal i Kalundborg Rådhus, hvor der er skiftende maleri-, grafik- og foto-udstillinger.

- Der vil være en hel del landskabsbilleder, så folk kan se, at jeg også fotograferer andet end pip-fugle og rådyr, siger Per Huniche Jensen med et grin.

Han har blandt andet været på foto-tur i det fredede, lukkede område ved Saltbækvig, hvor han har besteget det anlagte »fuglefjeld«, kaldet »Krageø«, og fotograferet den maleriske udsigt ud over fuglereservatet Store Vrøj.

Han har også fotograferet ud over Saltbækvig fra dige­vejen, på det sted hvor der skete et digegennembrud i 1921 og var tæt på det igen i 2006.

Der er fotos fra Sejerø, blandt andet et billede af to pragt-eksemplarer af den lille, sorte alkefugl tejsten, der yngler på de stejle skrænter ved Mastrup - én af Danmarks største tejst-kolonier.

Og ved Korevlerne i Odsherred har Per Huniche Jensen fotograferet en stor flok snespurve i flugt.

- Jeg har fotograferet vand­spejl og træer, op gennem grenene, og der er markbilleder med blomster, blandt andet valmuer på en mark på Klintedalsvej på Røsnæs.

- Men der er selvfølgelig også fugle med på udstillingen. Og rådyr - og en sæl på Gisseløre, og en elg oppe i Småland, siger Per Huniche Jensen.

Lige nu har han travlt med at sætte sine fotos i rammer med passepartout forud for ophængningen i administrationsbygningen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk