2. juli 2020
Onsdag aften eller natten til torsdag kørte en tyv en bil ind i Birkegårdens Haver og stjal et større parti helt nye lyskæder fra den ulåste lade.Privatfoto
Onsdag aften eller natten til torsdag kørte en tyv en bil ind i Birkegårdens Haver og stjal et større parti helt nye lyskæder fra den ulåste lade.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lys-tyv på spil igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lys-tyv på spil igen
Kalundborg - 14. november 2019 kl. 17:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Merry Sørensen fra Birkegårdens Haver i Tågerup har en fornemmelse af, at det er den samme person, der år efter år stjæler flotte lyskæder fra stedet. Det er netop sket igen onsdag aften eller natten til torsdag.

- Det virker som om, personen kender stedet. Denne gang var der kørt en bil ind på grunden via den private indkørsel, og vognen blev parkeret ved laden, hvor de mange lyskæder var opbevaret. Det kan vi se på hjulsporene, fortæller Merry Sørensen.

Hun nævner, at laden ikke var låst. Derfor dækker forsikringen ikke tyveriet, som i kroner og øre ligger omkring en værdi af 20.000 kroner.

- De nyindkøbte, stjålne lyskæder var stadig i æsker, og de var ekstra flotte og kraftige, fordi de skulle bruges i indkørslen til Birkegårdens Haver, nævner Merry Sørensen.

Nu skal hun på lys-indkøb igen, fordi tyveriet ikke skal gå ud over lys-oplevelsen i år i Birkegårdens Haver, hvor man sidste år havde opsat mindst 130.000 lyskilder til havernes overdådige julebelysning. Og det er meningen, at det skal være endnu flottere end sidste år, siger Merry Sørensen.

ur

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk