23. november 2017
Peter A.G. er tilbage i Kino Den Blå Engel - dennegang med sit »Det Scene Show 3« med undertitlen »Det Er Tiden Der Går«.
Peter A.G. er tilbage i Kino Den Blå Engel - dennegang med sit »Det Scene Show 3« med undertitlen »Det Er Tiden Der Går«.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lygtemanden kan melde udsolgt til biograf-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lygtemanden kan melde udsolgt til biograf-koncert
Kalundborg - 21. april 2017 kl. 13:52
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter A.G. og Gnags udsendte for nyligt albummet »Nørd«, men det er som solist, publikum kommer til at opleve A.G. nørde igennem, onsdag den 26. april i Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor der er så godt som udsolgt - kun fire billetter er tilbage.

Han gæstede med succes biograf-scenen i 2013, hvor han som sprællende one-man-band med maracas, mundharpe, guitar og fod-tramp tændte stearinlyssol over bakkekammen.

For nogle år siden besluttede A.G. sig for at lægge store Gnags på hylden for en stund (så længe det varede) og genopstå som omkringfarende folkesanger - se sig om i sit enorme bagkatalog af gode, gamle Gnags-sange og give dem nyt liv.

Desuden skriver han nye sange til solo-formatet »Det Scene Show«, hvor A.G. er nået til nummer tre, med undertitlen »Det Er Tiden Der Går«.

Og selvom det er en sidde-koncert, hvor det kun er trubaduren, der flintrer omkring, forventer A.G., at publikum agerer og synger og klapper.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk