26. marts 2019
Indehaver af Torino Pizza & Grillhouse Tuncay Demirel modtog prisen ved Danish Takeaway Awards i København. PR-foto
Indehaver af Torino Pizza & Grillhouse Tuncay Demirel modtog prisen ved Danish Takeaway Awards i København. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt pizzeria hædret for andet år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt pizzeria hædret for andet år i træk
Kalundborg - 05. december 2018 kl. 11:46
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med Danish Takeaway Awards 2018 har brugerne været ved de digitale stemmeurner for at finde ud af, hvem der laver områdets bedste takeaway.

Resultatet er nu offentliggjort, og for andet år i træk blev Torino Pizza & Grillhouse fra Holbækvej i Kalundborg kåret til at lave den bedste takeaway på hele den sydlige og vestlige del Sjælland.

- Det er en stor julegave fra vores kunder, og derfor vil vi sige tak til alle dem, der har stemt på os. Vi vil fortsætte med at levere pizzaer i bedste kvalitet og går selvfølgelig efter prisen igen i 2019, siger indehaver Tuncay Demirel.

Foruden titlen og æren som områdets bedste takeaway kunne Torino Pizza & Grillhouse også tage hjem med en præmie på 5000 kroner.

Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, administrerende direktør hos Just Eat, som er initiativtager til Danish Takeaway Awards.

- Det er en enormt stor anerkendelse for restauranterne med en titel som denne. Det er jo en cadeau til det store stykke arbejde, de gør for at give folk gode og nemme madoplevelser igen og igen. Takeaway-restauranter lever af gode anbefalinger, så en titel som denne er bestemt noget, der varmer, siger han.

Det er tredje år i træk, Danish Takeaway Awards hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow.

Danish Takeaway Awards uddelte i år tolv forskellige priser, der ud over vindere på nationalt- og regionalt plan også kårer vindere i kategorier som eksempelvis »Årets familiefavorit« og »Årets bæredygtige restaurant«.

I år er der blevet indgivet mere end 30.000 stemmer ved Danish Takeaway Awards, hvilket er en fordobling af stemmetallet i forhold til sidste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk