14. oktober 2019
Gert Nielsen har været direktør for Veltec i Danmark og Norge siden 1. januar 2014. Til næste år kan Veltec fejre 50-års jubilæum.
Gert Nielsen har været direktør for Veltec i Danmark og Norge siden 1. januar 2014. Til næste år kan Veltec fejre 50-års jubilæum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma solgt til tysk gruppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma solgt til tysk gruppe
Kalundborg - 05. december 2018 kl. 20:26
Af Yngve Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske servicevirksomhed Veltec er blevet solgt af den danske kapitalfond Triton til den tyske Plant Systems & Services PSS GmbH.

Veltec har omkring 180 ansatte i Danmark og har hovedsæde i Ringsted med afdelinger i Kalundborg og Frederikssund.

På trods af salget til den tyske gruppe er der dog ikke umiddelbart fare for, at Veltec rykker rødderne op i Danmark.

- Jeg er på nuværende tidspunkt ikke orienteret om, at der skulle være planer om at ændre vores forretning efter salget til Plant Systems & Services PSS GmbH. Jeg tror ikke, at salget kommer til at have nogen betydning hverken for vores medarbejdere eller for vores kunder her i Danmark, da der er tale om, at nogle aktier skifter hænder. Jeg har heller ikke fantasi til at tro, at der skulle blive lavet radikalt om på vores nuværende forretning, siger Veltecs direktør Gert Nielsen.

De nye, tyske ejere består af fire selskaber, hvoraf et af dem er Etabo Energitechnik und Anlagenservice GmbH, der har hovedkvarter i Bochum i Ruhr-området i delstaten Nordrhein-Westfalen. Selskabet har over 40 års erfaring inden for konstruktion, vedligehold og komponenter til kraft­værks­industrien i Tyskland.

Derudover består ejergruppen også af tre mindre tyske selskaber.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk