19. januar 2020
Odense Staalskibsværft - lukker ned formentlig i marts 2012. Men forinden skal Høng-firma forestå salg af værftets maskinpark.
gallery icon

Se billedserie

Odense Staalskibsværft - lukker ned formentlig i marts 2012. Men forinden skal Høng-firma forestå salg af værftets maskinpark.
Foto: Arne Magnussen/Scanpix 2010
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt auktionshus sælger skibsværft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt auktionshus sælger skibsværft
Opdateret 30. september 2011 kl. 08:48
Kalundborg - 28. september 2011 kl. 08:47
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
HØNG: KJ Auktion, Høng-baseret auktionshus ejet af Jens Lynderup og Karsten Madsen, Møllegaardsvej 1, troede egentlig, at de havde afsluttet de omfattende auktions- og salgsopgaver, Høng-firmaet sidste år havde indgået aftale om med Odense Staalskibsværft, der som bekendt er ved at lukke ned og sender de sidste egenproducerede skibe i søen til næste år.

Men sådan er det ikke gået, skriver Sjællandske.

Det verdensomspændende auktionshus Maynards har overdraget en højaktuel auktion til KJ Auktion, og Karsten Madsen har en forventning om, at auktionen i morgen, torsdag, bliver den første i en mindre serie, hvor Høng-virksomheden også skal trække i trådene.

Odense Staalskibsværft - i daglig tale Lindøværftet - er et skibsværft på Lindø ved Munkebo. Værftet har haft 5.500 medarbejdere, der gjorde det til Fyns største privatejede arbejdsplads, indtil ejeren, A.P. Møller-Mærsk, i 2009 meddelte, at Odense Staalskibsværft skulle lukke i 2012, når de nuværende ordrer var bygget færdig.

Læs meget mere i Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk