11. maj 2021
Kristina Püschl - genvalgt som SF-formand i Kalundborg
gallery icon

Se billedserie

Kristina Püschl - genvalgt som SF-formand i Kalundborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale SF-kandidater til folketing og region på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale SF-kandidater til folketing og region på plads
Kalundborg - 04. maj 2021 kl. 17:26

KALUNDBORG: SF Kalundborg har valgt kandidater til Folketing og regionsrådet. Det er sket på partiets generalforsamling, som fandt sted online - med et pænt »fremmøde«, siger formanden siden 2016, Kristina Püschl.

Helt som forventet blev Kristina Püschl genvalgt på formandsposten. Foreningens bestyrelse fik ny kasserer, Rune Halskov, og består nu foruden Kristina Püschl af næstformand Jonas Ghiyati, kasserer Rune Halskov, sekretær Jens Rasmussen og Per Ravnborg.

Nye suppleanter blev Stella Larsen og Morten Larsen.

- Der er optimisme i foreningen forud for kommunalvalget til november, hvor forventningen er, at kommunalvalget vil handle om et stærkere politisk fokus på den kommunale velfærd og den grønne dagsorden, siger Kristina Püschl.

Generalforsamlingen fant også frem til kandidaterne til regionsrådsvalget, og her opstiller Eva Levinsen, Røsnæs. Eva Levinsen er tidligere kommunalbestyrelsesmedlem og regionsrådsmedlem.

Kandidaterne, som skal repræsentere Kalundborg ved et kommende folketingsvalg, er også på plads.

Her blev Jonas Ghiyati, Raklev, genopstillet, og nu med en plads som nummer fire på stemmesedlen.

Jonas Ghiyati suppleres af folketingsmedlem Astrid Carøe, Sorø, der har familie i Kalundborg. Astrid Carøe har siddet to år på Chtristiansborg og er i dag partiets uddannelsesordfører.

- Således foreløbigt forstærket ser vi frem til at vælge lige så gode kandidater til kommunalvalget. Det vil ske ved et opstillingsmøde senere i maj, tilføjer Kristina Püschl.

BR

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk