21. september 2019
Hjørnet af Gørlev Landevej og Omfartsvejen - her er Jem & Fix ved at lægge sidste hånd på opgørelse af byggemarked - og så håber JK El og Køl at følge trop senere. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Hjørnet af Gørlev Landevej og Omfartsvejen - her er Jem & Fix ved at lægge sidste hånd på opgørelse af byggemarked - og så håber JK El og Køl at følge trop senere. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal virksomhed vil gerne bygge i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal virksomhed vil gerne bygge i Gørlev
Kalundborg - 26. marts 2019 kl. 06:28
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er meget interesserede i at rykke til Gørlev på en grund mellem Gørlev Landevej og Omfartsvejen. Om det lykkes? Ja, det må bero på de forhandlinger, vi har i gang med jordens ejer og med Kalundborg Kommune.

Det siger Kristian Westerbjerg Abkjær, ejer - sammen med farmand, Johannes - af JK El og Køl på Helsingevej i Kirke Helsinge.

Området syd for Gørlev ud mod landevejen er udlagt til industri, og byggemarkedskæden Jem & Fix er første virksomhed i området. Virksomheden forventer at åbne dørene i forsommeren.

Det når JK El og Køl Abkjær ApS ikke.

- Vi håber - og tror også - at vi kan skrive en slutseddel under senere i år, så vi også kan sætte gang i byggeriet i 2019, siger Kristian Westerbjerg Abkjær.

At jorden er privatejet - og at kommunen jo naturligt skal med ind over i forbindelse med planlægningsarbejdet - betyder, at processen ifølge Kristian Westerbjerg Abkjær tager lidt længere tid end forventet.

- Det siger sig selv, at processen ligesom fylder lidt mere på denne måde, ford der dels er de egentlige forhandlinger om vilkår for overtagelse af grunden med jordens ejer, dels at vi skal nå overens med Kalundborg Kommune i forhold til de vilkår for erhvervsbyggeri, der er gældende for området.

- Vi vil gerne investere i en grund i omegnen af 3000 kvadratmeter, hvor vi kan opføre byggeri med værksted, kontor og administration foruden lager. Vi har nok en forventning om et byggeri på omkring 400 kvadratmeter.

- Tanken er naturligvis, at den nye adresse skal afløse Helsingevej 48, som foruden ramme om virksomheden også er privatbolig, siger han.

Forhandlingerne med jordens ejer har stået på i henved seks måneder og er altså endnu ikke afsluttede.

- Men vi tror da på, at vi kan nå frem til en løsning - og også, at der kan være andre virksomheder, som er interesserede i at købe jord og bygge i området. Vi gør det, fordi vi har behov for mere plads, men også fordi vi synes, at beliggenheden er ideel, siger Kristian Westerbjerg Abkjær.

JK El og Køl Abkjær ApS blev etableret af Johannes Abkjær Kristensen i 1984 og kan således fejre 35 års jubilæum i år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk