13. juli 2020
Området kommer til at have biladgang fra Klosterlunden. Den med rødt markerede adgang til Holbækvej bliver kun for gående og cyklister. Illustration: Kalundborg Kommune
Området kommer til at have biladgang fra Klosterlunden. Den med rødt markerede adgang til Holbækvej bliver kun for gående og cyklister. Illustration: Kalundborg Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal udvikler vil bygge op mod 200 billige boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal udvikler vil bygge op mod 200 billige boliger
Kalundborg - 03. juni 2020 kl. 13:15
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er behov for ungdoms- og studieboliger i Kalundborg, og det behov bliver ikke mindre, når Absalons nye campus på Stejlhøj står færdigt. Derfor ønsker den lokale ejendomsudvikler Jesper Toftegaard Andersen at etablere små 200 nye billige boliger lige nord for Holbækvej, som nabo til Haveforeningen Nyvang, der ligger skråt bag ved Meny.

- Jeg er flere gange blevet ringet op af kommunen, der vil høre, om jeg har en bolig til en studerende. Med Absalons planer kommer der i hvert fald ikke til at skulle bruges færre boliger fremover, siger han som begrundelse for planerne.

Medlemmerne af teknik- og miljøudvalget i Kalundborg Kommune skal på deres møde torsdag tage stilling en lokalplanlægning for det over 16.000 kvadratmeter store område, som Jesper Toftegaard Andersen har erhvervet sig.

Området kommer til at have tilkørsel fra Klosterlunden, hvis det bliver til virkelighed. Politikernes ja er første skridt i processen, der skal ende med med de mange mindre lejeboliger, der formentlig kommer til at variere i størrelsen fra cirka 25-80 kvadratmeter.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk