22. januar 2018
Mathias Augustine har den store rolle som tragedien Bobby C. i »Saturday Night Fever«. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Mathias Augustine har den store rolle som tragedien Bobby C. i »Saturday Night Fever«. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal performer med stor rolle i kult-musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal performer med stor rolle i kult-musical
Kalundborg - 17. marts 2017 kl. 13:25
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musicalperformer og danse-mester Mathias Augustine, der stammer fra Kalundborg, har en stor, gennemgående rolle som Bobby C., når den verdenskendte musical »Saturday Night Fever« for første gang sættes op i Danmark.

Der er premiere i dag, fredag den 17. marts, i Falconer Salen i København, og Aarhus-premiere den 19. maj i Musikhuset Aarhus.

Mathias Augustine, der er tidligere europa- og verdensmester i hiphop-dans, var i første omgang castet som ensemble-danser, men blev bedt om at prøve at synge på rollen som Bobby C. for at kunne træde til som understudy ved sygdom.

- Og så fik jeg rollen som Bobby C. Det har virkelig været en stor udfordring for mig. Det er en stor musical-produktion, og Bobby C. er en gennemgående rolle, hvor der faktisk ikke er ret meget dans og sang men rigtigt mange replikker. Det er noget helt andet for mig, end jeg først havde regnet med. Virkelig spændende og udfordrende. En helt anden liga i forhold til det, jeg tidligere har været med til, fortæller Mathias Augustine til dagbladet Nordvestnyt.

I »Saturday Night Fever« er Bobby C. en af hovedpersonen Tonys fire nære venner. De mødes ofte for at klovne rundt på Verrazano-­Narrows Bridge. Broen er et symbol på flugten til et bedre liv - på den anden side af statsgrænsen.

Bobby C. forsøger at komme ud af sit forhold til den katolske pige Pauline, som er gravid med hans barn, men familien presser på for at få ham til at gifte sig.

- Bobby C. er egentlig en ret cool fyr. Han er bare også ret kikset og uheldig hele tiden og er tragedien i musicalen. Det ender jo også med, at han begår selvmord ved at kaste sig ud fra broen, fortæller Mathias Augustine, der hver aften lander på en madras efter bro-springet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk