27. september 2020
Marianne Vind er kandidat til en plads i Europaparlamentet. Hun er opvokset i Svebølle og student fra Kalundborg Gymnasium. PR-foto
Marianne Vind er kandidat til en plads i Europaparlamentet. Hun er opvokset i Svebølle og student fra Kalundborg Gymnasium. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal parlamentskandidat stiller skarpt på EU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal parlamentskandidat stiller skarpt på EU
Kalundborg - 30. oktober 2018 kl. 21:04
Af Søren Kloster Sørensen

Onsdag aften klokken 19 vil næstformand i HK/Privat og kandidat til Europaparlamentet for Socialdemokratiet Marianne Vind komme forbi AOF's lokaler på Vænget 16 i Kalundborg.

Her vil hun give sit besyv med om, hvad EU er for en størrelse, og hvordan hun ser den europæiske udvikling i øjeblikket.

Marianne Vind er blandt andet betænkelig ved udviklingen i Europa, hvor flere medlemslande rykker længere mod højre, hvilket ifølge hende sætter sit præg på mange beslutninger.

- Der er stor forskel på, om EU-parlamentet har et rødt eller blåt flertal, og i øjeblikket er beslutningerne desværre meget liberale. Heldigvis har EU vedtaget regler, som sætter et bundniveau for mange områder - ellers havde landsbrugspakken sandsynligvis set endnu værre ud, og det samme med sildefiskeriet i Østersøen, siger Marianne Vind, som også er temmelig bekymret for Brexit.

Marianne Vind bor i dag i Havdrup på Østsjælland, men stammer oprindeligt fra Svebølle og har gået på gymnasiet i Kalundborg.

Hun har siden 2011 været næstformand i HK/Privat og er oprindelig uddannet laborant og har blandt andet arbejdet på Novozymes i Kalundborg.

Hun er opstillet som nummer fire på den socialdemokratiske landsliste til Europaparlamentsvalget, der holdes den 26. maj 2019.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk