29. september 2020
70 stemmeberettigede voksne samt 20 børn og mange hunde deltog, da der var borgermøde om Få det fikset-puljen i Snertinge. Privatfoto
70 stemmeberettigede voksne samt 20 børn og mange hunde deltog, da der var borgermøde om Få det fikset-puljen i Snertinge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal opbakning til ny legeplads i Snertinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal opbakning til ny legeplads i Snertinge
Kalundborg - 08. august 2020 kl. 16:21
Af Thomas Rye

Fremmødet overgik alle forventninger, da borgerne i Snertinge på et borgermøde under åben himmel, skulle beslutte hvordan man skulle bruge de 500.000 kroner, som der er afsat på Få det fikset-puljen til byen.

- 70 stemmeberettigede voksne, 20 børn samt en masse hunde mødte alle sammen op på det grønne område, hvor vi vil anlægge legepladsen. Det var helt fantastisk at se så mange ankomme, og folk var glade og positive, fortæller Annelise Jensen fra den lokale aktionsgruppe.

Gruppen præsenterede deres forslag om at anlægge en legeplads med tilhørende bålplads på området ved siden af den eksisterende petanquebane. Og der var bred opbakning til ideen.

- Nu skal vi søge byggetilladelse og have projektet godkendt af kommunen. Vi håber legepladsen er klar til næste år, fortæller Annelise Jensen.

Aktionsgruppen ønsker desuden at arbejde videre med at udvikle området. Næste skridt bliver at få skaffet penge til at få opstillet nogle bænke nær legepladsen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk