16. oktober 2019
Formand for Kalundborg Fotoklub John A. Olsen, Anja Kruse og  Fredløv Enggaard løb med henholdsvis anden-, første- og tredjepladsen, da Kalundborg Fotoklub kårede årets fotograf, Fredløv Enggaard fik desuden prisen som årets flittigste fotograf. Foto: Teddy Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Kalundborg Fotoklub John A. Olsen, Anja Kruse og Fredløv Enggaard løb med henholdsvis anden-, første- og tredjepladsen, da Kalundborg Fotoklub kårede årets fotograf, Fredløv Enggaard fik desuden prisen som årets flittigste fotograf. Foto: Teddy Pedersen
Foto: Teddy Pedersen - BoxhillDotDK - Foto/Teddy Pedersen - boxhill.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal fotoklub kårer årets bedste fotograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal fotoklub kårer årets bedste fotograf
Kalundborg - 06. december 2018 kl. 05:57
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Året går på hæld, og dermed er det blevet den tid på året, hvor man kan tage bestik af det forgangne år. Det har man blandt andet gjort i Kalundborg Fotoklub, hvor man har kåret årets bedste fotograf.

Det plejede at være en årligt tilbagevendende begivenhed, at Kalundborg Fotoklub hvert år kårede årets bedste fotograf. I et par år er det imidlertid ikke blevet til noget, men i år genoptog man traditionen, efter et samarbejde med Cewe Fotobøger gjorde det muligt at få sponsoreret nogle præmier.

- I løbet af året har vi holdt seks lokale fotokonkurrencer. På baggrund af disse konkurrencer har vi kåret årets bedste fotograf, fortæller formand John A. Olsen.

Der var på forhånd ikke megen tvivl om, hvem der ville løbe med førstepladsen.

Anja Kruse har således i løbet af året vundet ikke mindre end fem førstepladser i Kalundborg Fotoklubs konkurrencer.

Andenpladsen gik til formand John A. Olsen selv, mens tredjepladsen gik til Fredløv Enggaard. Sidstnævnte løb samtidig med årets flidspræmie, da han i løbet af året har indleveret ikke mindre end 26 billeder til Kalundborg Fotoklubs konkurrencer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk