22. januar 2020
Med baggrund i sin bog fortæller Erik Dennit om sine spændende livserindringer fra Gørlev og omegn tilbage i 1950?erne og 1960?erne.
Med baggrund i sin bog fortæller Erik Dennit om sine spændende livserindringer fra Gørlev og omegn tilbage i 1950?erne og 1960?erne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal forfatter fortæller om sit liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal forfatter fortæller om sit liv
Kalundborg - 14. januar 2020 kl. 07:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

gørlev: Onsdag den 22. januar kan man høre et lokalhistorisk foredrag af Erik Dennit, som i 2017 skrev bogen »Gørlev, Erindringer fra 1950' & 1960'erne«.

Erik Dennit havde sin tidligste barndom i Uglerup, Ougtved, Kirke-Helsinge, Reersø og Torpe, før han i 1953 kom til Gørlev.

Han voksede op på Tuborgvej og havde skolegang i Gørlev-Bakkendrup Centralskole. Efter skoletiden blev han uddannet slagter hos den lokale slagtermester, og efter militærtiden i Den Kongelige Livgarde var han slagtersvend et par år, før han søgte til politiet. Herefter blev Erik Dennit ansat i Københavns Politi fra oktober 1969.

Det lokalhistoriske foredrag er med baggrund i Erik Dennits bog, og det holdes på Gørlev Bibliotek fra kl. 19-21. I pausen serveres kaffe og lidt sødt til tanden.

Billetter kan købes via www.kalundborgbib.dk under »det sker« eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid.

35 kr. koster en billet til foredraget, men er man medlem af Biblioteksklubben, slipper man 10 kr. billigere. Man kan melde sig ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klub

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk