27. maj 2020
Med baggrund i sin bog fortæller Erik Dennit om sine spændende livserindringer fra Gørlev og omegn tilbage i 1950?erne og 1960?erne.
Med baggrund i sin bog fortæller Erik Dennit om sine spændende livserindringer fra Gørlev og omegn tilbage i 1950?erne og 1960?erne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal forfatter fortæller om sit liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal forfatter fortæller om sit liv
Kalundborg - 14. januar 2020 kl. 07:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

gørlev: Onsdag den 22. januar kan man høre et lokalhistorisk foredrag af Erik Dennit, som i 2017 skrev bogen »Gørlev, Erindringer fra 1950' & 1960'erne«.

Erik Dennit havde sin tidligste barndom i Uglerup, Ougtved, Kirke-Helsinge, Reersø og Torpe, før han i 1953 kom til Gørlev.

Han voksede op på Tuborgvej og havde skolegang i Gørlev-Bakkendrup Centralskole. Efter skoletiden blev han uddannet slagter hos den lokale slagtermester, og efter militærtiden i Den Kongelige Livgarde var han slagtersvend et par år, før han søgte til politiet. Herefter blev Erik Dennit ansat i Københavns Politi fra oktober 1969.

Det lokalhistoriske foredrag er med baggrund i Erik Dennits bog, og det holdes på Gørlev Bibliotek fra kl. 19-21. I pausen serveres kaffe og lidt sødt til tanden.

Billetter kan købes via www.kalundborgbib.dk under »det sker« eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid.

35 kr. koster en billet til foredraget, men er man medlem af Biblioteksklubben, slipper man 10 kr. billigere. Man kan melde sig ind i Biblioteksklubben på www.kalundborgbib.dk/klub

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk