26. marts 2019
Silke Østfeldt sammen med varehuschef Kirsti Thygesen præsenterer torsdag det nye koncept "Bestil og hent" i Kvickly Kalundborg. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Silke Østfeldt sammen med varehuschef Kirsti Thygesen præsenterer torsdag det nye koncept "Bestil og hent" i Kvickly Kalundborg. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal butik er først i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal butik er først i Danmark
Kalundborg - 15. november 2018 kl. 10:17
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra i dag behøves kunderne i Kvickly Kalundborg ikke længere stå i kø for at købe deres varer. Som den første Coop butik i Danmark indførte butikken det nye »Bestil og hent« koncept, hvor kunden hjemmefra sin stue bestiller og betaler sine varer på Kvicklys hjemmeside, og når kunden senere ankommer til parkeringspladsen udenfor butikken, kommer en medarbejdere ud med kundens pakkede varer og sætter dem ind i kundens bil.

- Konceptet skal udbredes til hele Danmark. Vi starter i de større og mest driftige handelsbyer som Kalundborg, fortæller informationsdirektør i Coop Jens Juul Nielsen.

I Kvickly Kalundborg tror man især børnefamilierne vil blive glade for det nye koncept.

- Hvis man er på vej hjem fra arbejde og lige har hentet børnene, så slipper man for en masse besvær, når man får varerne leveret direkte til bilen, mener Silke Østfeldt, der er den medarbejder i Kvickly Kalundborg som har stået for de praktiske forberedelser til den nye ordning.

Også varehuschef Kirsti Thygesen tror at de nye projekt vil blive godt modtaget af kalundborgenserne.

- Vi har mange kunder med travle hverdage, og jeg er overbevist om, at mange af kunderne vil benytte sig af muligheden for at bestille varerne online i god ro og mag og så hente dem på vores parkeringsplads, hvor vi sætter de pakkede varer direkte i deres bagagerum, siger Kirsti Thygesen.

Man skal købe for mindst 300 kroner, for at kunne benytte sig af Bestil og hent. I første omgang skal varerne også bestilles en dag i forvejen.

- Vi har en indkøringsperiode, hvor man skal bestille varerne dagen før man skal bruge dem, men indenfor den nærmeste fremtid håber vi på at kunne være klar til at kunderne kan bestille og hente varer samme dag, siger Kirsti Thygesen.

Ideen er inspireret af andre butikker såsom Walmart i USA, Tesco i England og Bilka. I den kommende tid vil den blive udbredt til Coop butiker i hele landet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk