17. september 2019
Kalundborg Forsyning fejrer hvert år Vandets Dag. Her er billede fra sidste års vandløb.
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Forsyning fejrer hvert år Vandets Dag. Her er billede fra sidste års vandløb.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løb, jazz og tårnudsigt til Vandets Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løb, jazz og tårnudsigt til Vandets Dag
Kalundborg - 20. marts 2019 kl. 20:26
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gågaden i Kalundborg bliver lørdag den 23. marts klædt på til fest med jazz, bar, blå balloner, flag og løb, når Kalundborg Forsyning inviterer til jubilæumsfest.

Det er nemlig 125 år siden, det første vandværk blev bygget i byen, og hvad er mere naturligt end at fejre det i forbindelse med Vandets Dag, som markeres over hele verden. Datoen for festlighederne er derfor i år den 23. marts, og det traditionelle vandløb har både start og mål ved Solskinspladsen i Kalundborg.

Løbet skydes i gang klokken 11, og det er Anne E. Jensen, formand for Kalundborg Forsyning, som får fornøjelsen at sende deltagerne ud på ruterne rundt om Møllebakken.

Der er både 3 eller 5 eller 10 kilometer ruter at vælge imellem, og tilmeldingen skal ske på på 5 Tårns Motions hjemmeside.

Både deltagerne i vandløbet og tilskuerne i gågaden kan få slukket tørsten på Solskinspladsen i Kalundborg Forsynings vandbar. Vandet serveres i en gratis vanddunk.

Alle kan også nyde det kendte Nida Streetband, som er tilbage i gågaden og fylder den med kendt New Orleans musik, som rummer både traditionel jazz og ragtime.

Løberne og tilskuerne får også fornøjelse af det gamle vandtårn på Møllebakken, som i anledning af løb og jubilæum er åbent, så man kan nyde den enestående udsigt over by, land og fjord fra toppen af det smukke tårn.

Forsyningen samarbejder med handelslivet i gågaden og 5 Tårns Motion om arrangementerne på jubilæumsdagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk