4. juli 2020
Simone Jessen Hansen er nyslået butiksindehaver. Torsdag formiddag åbnede hun Luve  for kids med tøj til børn fra fire til 12 år. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Simone Jessen Hansen er nyslået butiksindehaver. Torsdag formiddag åbnede hun Luve for kids med tøj til børn fra fire til 12 år. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liv i det gode hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liv i det gode hjørne
Opdateret 11. oktober 2019 kl. 08:24
Kalundborg - 10. oktober 2019 kl. 12:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det brune papir for vinduerne blev først pillet ned lidt før klokken 10 torsdag formiddag. Og så blev dørene åbnet til Gørlevs to nye forretninger, Luve for Kids og Luve Smykker og Ure.

De to butikker deler det store butikslokale på hjørnet af Algade og Østedled, der senest husede Ms. D og endnu tidligere Helle H. og Ådal.

Men nu er der børnetøj i den ene del og her er det Simone Jessen Hansen, der styrer løjerne, mens det i den anden ende er Jane Niemann, der sammen med Gurli Christensen har fuldstændig styr på smykker og ure.

- Det er helt fantastisk. Vi har knoklet lige til det sidste og er så glade for, at vi kan åbne i dag siger Jane Niemann.

Hun er mor til Simone Jessen Hansen og mor og datter har de seneste uger haft travlt med at indrette sig og sætte lokalerne i stand.

Alle varerne skulle også hjem, og sættes på plads, før åbningen.

- Alt er gået fint, så vi er meget glade,siger Jane Niemann.

Kunderne stod også klar til at kigge ind og i løbet af den første halve time var der mange forbi, der både ønskede at se de nye butikker, men som også straks gik i gang med at handle.

Noget for alle

Simone Jessen Hansen i Luve for Kids havde fået hele efterårskollektionerne på plads. Udvalget afspejlede både det praktiske tøj, det smarte og pigede, og det trendy tøj.

- Jeg er meget opmærksom på, at der skal være noget til alle. Både til hverdag og fest og så skal priserne være til at have med at gøre. Vi har forud for åbningen fået masser af kommentarer, især på facebook, så interessen for butikkerne har været stor. Det glæder vi os meget over, siger Simone Jessen Hansen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk