23. november 2020
Den gamle Smedje i Reerslev er bragt flot tilbage fra ruinens rand, og næste projekt er et nyt, gammelt tag. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Den gamle Smedje i Reerslev er bragt flot tilbage fra ruinens rand, og næste projekt er et nyt, gammelt tag. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liv i den gamle smedje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liv i den gamle smedje
Kalundborg - 24. oktober 2020 kl. 18:17
Af Ulrik Reimann

Den gamle smedje i Reerslev var tæt på at gå helt til, da en lokal gruppe gik sammen om et omfattende renoveringsprojekt. Dette projekt er nået meget langt, men der er stadig et stykke vej, før det arbejdende smedemuseum lever op til visionen bag renoveringen.

- Vi er langt med at renovere murværk og bindingsværk i samarbejde med tømrermester René Rohde fra Reersø, som har stor erfaring med restaurering af gamle, fredede bygninger. Og så ville vi gerne i gang med at lægge et nyt, gammelt tag på i brugte, røde teglsten, men det skal vi først have fundet penge til, fortalte Viggo K. Pedersen, der er formand for foreningen bag den gamle smedjes istandsættelse.

Foreningens medlemmer stod klar med æblemost, rødvin og honning samt sirup, mjød og smedeøl, og der var også kaffe på kanden og gamle historier om Reerslev.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk