24. juni 2021
Marc Andresen, der er salgs- og kundeansvarlig, og  er glad for de nye kontorfaciliteter.  Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Marc Andresen, der er salgs- og kundeansvarlig, og er glad for de nye kontorfaciliteter. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lips tager imod i nyt og lyst byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lips tager imod i nyt og lyst byggeri
Kalundborg - 19. januar 2021 kl. 07:39

Så er udvidelsen en realitet hos Lips Autoteknik i Rørby, hvor 84 kvadratmeter kontorbygning er taget i brug af både kunder og administrative medarbejdere.

Nu har Lips-kunderne fået et større venterum med tilhørende kundetoilet, mens kontorpersonalet er blevet udstyret med topmoderne it-udstyr, store skærme og meget mere albuerum, så de lettet kan service det stadigt stigende antal kunder.

Og har medarbejderne lige et øjeblik, så kan de kigge ud på den store plads foran værkstedet følge livet der. Der er nemlig altid gang i et eller andet hos Lips Autoteknik - biler der kommer til reparation, udlejning af varevogne, udlejning af personbiler, en bilhandel der skal afsluttes eller indledes og kunder der skal skal have vasket bilen og meget andet.

- I vores vaskehal var vi meget, meget meget tæt på at nå op på vask nummer 10.000 i 2020. Det er fantastisk flot, og er med til at understrege den kundeopbakning, vi har, siger indehaver Lars Larsen.

I den nye kontorbygning er der også blevet plads til, at Lars Larsen kan have sit eget kontor, selv om han helst vil være med inde på værkstedet, hvor mekanikerne arbejder. Lars Larsens kontor ligger ved siden af det store kontor, hvor der holdes styr på aftaler, slutsedler, fakturaer og alt muligt andet papirarbejde, der følger med en voksende virksomhed.

Kontorets arbejdsopgaver er blevet så mange, at man nu har ansat en erfaren medarbejder - Hanne Christensen fra Gørlev, som har været mere end 30 år i bilbranchen i lokalområdet.

- Her er masser af plads i vores nye kontorbygning - og lys. Det er rigtig dejligt, siger Marc Andreasen, der er salgs- og kundeansvarlig hos Lips Autoteknik, hvor han bl.a. rådgiver, sælger og leaser biler til kunderne og laver værkstedsaftaler.

Han har fået en stor skærm, hvor der er plads til alle de programmer, han har gang i samtidig.

Der er mange biler at holde styr på hos Lips Autoteknik, hvor man efterhånden har en flåde på 25 udlejningsbiler samt tre busser. Blandt udlejningsbilerne er der varevogne med lift, og de bliver bl.a. ofte udlejet til flytteopgaveraver.

Coronaen sætter også sit præg på dagligdagen hos Lips Autoteknik, hvor kontormedarbejderne er sikret bag store skærme af pleksiglas, ligesom der er håndsprit og mundbind til kunderne.

På værkstedet tager man alle forholdsregler og passer godt på både bil og kunder. Engangs-handskerne bliver flittigt brugt, og det samme gælder sædeovertræk og andet, der kan være med til at hindre en eventuel spredning af smitte. Som et ekstra tiltag tilbyder Lips-medarbejderne at hente og bringe de biler, der skal på værksted for at undgå for meget kontakt. Kunden kan også vælge at stille bilen og aflevere nøglen i nøgleboksen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk