20. november 2017
Sidste år var Lions også med på Kalundborgmessen med salg af skrabelodder til det store årlige lotteri. Privatfoto
Sidste år var Lions også med på Kalundborgmessen med salg af skrabelodder til det store årlige lotteri. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions julehjælper med lotteri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions julehjælper med lotteri
Opdateret 19. oktober 2017 kl. 13:06
Kalundborg - 19. oktober 2017 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag og søndag den 28. og 29. oktober går startskuddet endnu en gang til Lions julelotteri i Kalundborg. Det sker i forbindelse med Kalundborgmessen i Kalundborg Hallerne. Her præsenterer Lions sit julelotteri fra sin stand, og salget begynder, når Kalundborgmessen åbner lørdag klokken 10. Udover sin stand på messen, så er Lions til stede flere steder på messeområdet, når lodderne sælges.

Skrabeloddernes pris er 10 kr., men de sælges også med rabat - nemlig seks stykker for 50 kroner. Vinder man på sit skrabelod, kan man få gevinsten udleveret i kiosken i Kvickly.

- Har man lyst og interesse i at høre om Lions arbejde, så kan man komme forbi Lions standen på Kalundborgmessen, her vil vi meget gerne fortælle om, hvad Lions er, og hvordan vi gør tingene, oplyser sekretær Helge Bækgaard Rasmussen fra den lokale Lions-bestyrelse.

Julesalg og julehjælp
Lions julelotteri vil være til salg helt frem til juleaften, så der er rig lejlighed til at støtte det gode formål. Da det er et julelotteri, så går overskuddet fra salget først og fremmest til julehjælp i Kalundborg og til støtte til den gode juleaften i Medborgerhuset i Kalundborg.

Kalundborgmessen er introduktion til salget af skrabelodderne, som herefter sælges fra Kvickly og Meny i Kalundborg.

Derudover vil Lions medlemmer være på gaden i Kalundborg for at sælge skrabelodderne fra sidst i november og i det meste af julemåneden.

130 gevinster
Hovedpræmien er et gavekort på 5.000 kr. til Expert Thomsen Radio i Kalundborg, og derudover er der fem gevinster, hver til en værdi af 1.000 kr., fra Kvickly, Punkt 1 har givet fem gavekort á 500 kr. Boesen Collection har sponsoreret to gavekort på hver 500 kr., og derudover er der gavekort fra Shell v/ Morten Weise, fra Herreshoppen, fra Dyrehøj Vingaard, fra Sport Outlet og Stark Byggemarked samt 50 gavekort gavekort på hver 200 kr. fra henholdsvis Meny og Kvickly. Tilsammen i alt 130 gevinster.

Ubeskåret til støtte
Støtte til humanitært arbejde er kendetegnet for Lions, og derfor optræder Lions i byfesten i juli med sin Gårdrestaurant i Kistrups Gaard, og Lions vil være at finde i bybilledet i november og december, når årets julelotteri sælges.

Pengene, Lions tjener, går ubeskåret til humanitære formål, og julelotteriets overskud anvendes til støtte, når det bliver jul og juleaften.

Lions i Kalundborg også på banen i forbindelse med det landskendte fodboldstævne »Lions Cup« i pinsen i Kalundborg, som Lions også støtter økonomisk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk