13. december 2018
Far, mor og barn-holdet er blandt de populære indslag på årets opvisning i Føllenslev. Der er plads til smil og glæde. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Far, mor og barn-holdet er blandt de populære indslag på årets opvisning i Føllenslev. Der er plads til smil og glæde. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille mand på toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille mand på toppen
Kalundborg - 11. marts 2018 kl. 12:11
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Se, sådan ser en glad lille mand ud, når han er på toppen. Det er heller ikke så dårligt, når man har mor ved hånden.

Far, mor og barn-holdet skabte stemning og fest i Firhøjhallen ved årets gymnastikopvisning iscenesat af Føllenslev Særslev IF.

Og rammen for de 12 hold kunne heller ikke være bedre:

- Det er dejligt, at så mange mennesker har lyst at se med, siger FSIs næstformand, Helle Christensen, med henvisning til, at 450 gæster fyldte tilskuerrækkerne.

Omkring 200 gymnaster var på gulvet, og der var flotte bifald til dem alle. Måske ikke mindst til trænerholdet, der gav den hel armen i et flot show, som også vil blive husket for påklædningen - og farverne!

- Det var virkelig et flot indslag, tilføjer Helle Christensen.

Rigtige Mænd
Der er tradition for i FSI, at der også er gæstehold med. Også årets gæstehold var Rigtige Mænd fra Hørve. De forstod også at fyre den af!

Gymnastikken har gode vilkår i FSI, hvilket de mange opvisningshold også understreger. Mange af holdene er ikke specielt store, men to springhold skiller sig ud. Her er der omkring 30 på hver af dem.

Det var formanden, Claus Holm, der bød velkommen til årets opvisning, efter den fælles indmarch. Og så fulgte de mange hold, som også aldersmæssigt er spredt fint ud. Det blev en rigtig fin dag i Føllenslev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk