21. maj 2019
Skoleklasser besøger Legeskibet fra om morgenen og frem til klokken 15, hvorefter alle andre er velkomne til at lege løs.
gallery icon

Se billedserie

Skoleklasser besøger Legeskibet fra om morgenen og frem til klokken 15, hvorefter alle andre er velkomne til at lege løs.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Levende leg på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Levende leg på havnen
Kalundborg - 13. juni 2018 kl. 14:34
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag gik det løs med sjove sommeraktiviteter og lege for både børn og voksne, da Legeskibet åbnede op i Havneparken i Kalundborg.

Her vil skibets legematroser frem til på tirsdag sørge for god stemning og levende leg for både besøgende skoleklasser og almindelige børnefamilier, som kan kigge forbi sidst på eftermiddagen.

- Vi har noget for alle aldre. Der er både de mere kropsorienterede lege for børnene, hvor vi legematroser introducerer børnene til for eksempel parkourstativet, klatrevæggen og pannafodboldbanen, men der er også noget for det voksne publikum, som kommer forbi for at hygge sig med hinanden, siger legematros Ditte Mathilde Klith Forum, mens hun viser nogle af de sjove, gamle træspil frem, som også fylder en god del af Havneparken.

Legeskibet, der er blevet til i et samarbejde mellem Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, har de seneste fire år sejlet rundt til forskellige af Danmarks havnebyer for at sprede budskabet om kreativitet, trivsel og læring gennem leg i havnemiljøerne. I år er der særligt fokus på aktivt medborgerskab og ungeinddragelse.

- Vi vil gerne bidrage til byudviklingen, de steder vi kommer, så folk ser nye muligheder for at bruge det maritime rum, der hvor de bor. Det er Havneparken her i Kalundborg oplagt til, fordi det er et relativt nyt byrum, som kan udvikles i mange retninger, siger Ditte Mathilde Klith Forum og tilføjer:

- Og nu når der også bliver vist VM i fodbold hernede, så håber vi, at rigtig mange også vil kigge forbi os.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk