15. december 2018
Gerlev Legeparks »Legeskibet« besøger igen i år Kalundborg. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Gerlev Legeparks »Legeskibet« besøger igen i år Kalundborg. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legeskibet besøger igen Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legeskibet besøger igen Kalundborg
Kalundborg - 22. februar 2018 kl. 17:16
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I juni måned bliver der mulighed for at lege alskens nye og gamle lege sammen med uddannede legematroser, når Legeskibet og dets legematroser lægger til kaj i Kalundborg Havnepark.

Legeskibet er et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden, som har bevilget 16 mio. kr. til projektet, og besøger i løbet af sommeren en række danske havne, for at introducere lokale børn og unge for gamle såvel nye lege.

Legeskibet ankommer til Kalundborg tirsdag den 12. juni, og fra og med 13. juni til og med 18. juni er der åbent for offentligheden i tidsrummet 15.00 til 17.00 i hverdagene og klokken 11.00 til 17.00 i weekenden. Derudover vil lokale skoleklasser dagligt bliver inviteret ombord på skibet.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme og lege med alle i Kalundborg. Kalundborg Havnepark er et rigtig spændende sted for os at være, fordi der sker så meget. Og så er området jo også noget, man udvikler igennem improvisation og fællesskab - fuldstændig som når man leger, siger Matilde Brandstrup-Andersen fra Legeskibet.

Konkret præsenterer Legeskibet en lang række aktiviteter tilknyttet en større installation i havneparken med to specielt indrettede 20-fods containere. Man kan blandt andet prøve: maritimt inspirerede fælleslege, klatre- og aktivitetsrute rundt på hele installationen, parkour på Legeskibets store parkourstativ, bevægelseslege på blødt underlag for de mindste, kaste- og kamplege for de lidt større samt mindst ti forskellige gamle og nye bordspil.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk