16. juli 2019
Status Quo, der har solgt over 100 millioner plader og spillet mere end 6000 koncerter, er topnavnet til Kalundborg Rock?er 2019.
Status Quo, der har solgt over 100 millioner plader og spillet mere end 6000 koncerter, er topnavnet til Kalundborg Rock?er 2019.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legendarisk rockband på festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legendarisk rockband på festival
Kalundborg - 18. januar 2019 kl. 09:59
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Kalundborg Rock'er til sommer fejrer, at det er festivalens 20. år, skal det markeres ordentligt med store danske rock-navne og et stort udenlandsk navn; det britiske rockband Status Quo, der i fem årtier har været en stabil og populær leverandør af stram boogie-rock.

Johnny Elmelund, presseansvarlig for festivalen, lægger ikke skjul på, at der er blevet knoklet i måneder alene for at få Status Quo-aftalen på plads:

- Status Quo har appel til både helt unge og ældre. Jeg tror også, at bandet stadig har en loyal fanskare i Danmark, som gerne tager til Kalundborg for at høre Status Quo levere stribevis af gruppens hits gennem et halvt århundrede.

Status Quo, hvis diskografi begynder i 1968 og indeholder hits som »In the Army Now«, »Down Down«, »Whatever You Want« og »Caroline«, har i karrierens løb solgt langt over 100 millioner plader og har spillet mere end 6000 koncerter.

Sommerens Kalundborg Rock'er bliver med tre festival-dage - også for at markere den 20 års fødselsdag for festivalen, og på nuværende tidspunkt er der også indgået aftaler med følgende: Arrival From Sweden, Staying Alive, Kato og Gnags. Men festivalledelsen er endnu ikke kommet så langt, at der er lagt program for, hvornår de enkelte bands går på scenen.

- Det ligger dog fast, at Status Quo skal spille enten fredag eller lørdag, når det er blevet mørkt, oplyser Johnny Elmelund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk