19. juni 2019
Janne Kunchel Lorenzen (grå trøje), tidligere leder af sundhedstaben i Kalundborg Kommune har fået nyt job, og nu foreslås ny struktur.
gallery icon

Se billedserie

Janne Kunchel Lorenzen (grå trøje), tidligere leder af sundhedstaben i Kalundborg Kommune har fået nyt job, og nu foreslås ny struktur.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lederstillinger slås sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lederstillinger slås sammen
Kalundborg - 17. januar 2019 kl. 20:23
Af Eva Lyng Johansen I stedet for at have en leder af sundhedsstaben i Kalundborg Kommune og en chef for visitation og hjælpemidler, foreslås det at
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stillingen som leder af sundhedstaben blev ledig, da Janne Kunchel Lorentzen fik job som programleder hos Steno Diabetes Center Sjælland. Stillingen som chef for visitation og hjælpemidler bliver ledig fra 1. maj 2019, hvor Lene Merry går på pension ifølge Peter Jacobsen (DF), formand forfor ældre- og sundhedsudvalget.

- Jeg tror, at det vil give området et løft, at der er en sundheds- og myndighedschef som kan samle trådene, og som kan kan fungere mere tværgående, siger Peter Jacobsen.

Der var flertal for den nye struktur i udvalget, men Socialdemokratiet tog forbehold.

Ved at samle disse områder under samme chef regner administrationen med at få styrket forberedelsen af de politiske sager til ældre- og sundhedsudvalget, herunder strategier, politikker, udviklingstiltag, overblik og samarbejde på tværs - og koordineringen i den forbindelse.

Den ledige stilling som sundheds- og myndighedschef skal opslås med besættelse pr. 1. maj 2019.

Der skal også ansættes en teamleder af sundhedstaben, og her opslås stillingen efter sundheds- og myndighedschefen er blevet ansat.

Sagen skal også behandles i kommunalbestyrelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk