3. juni 2020
Om børnene snart igen kan komme afsted i skole, vides ikke, men skoleledere og dagtilbudsledere er klar til at rykke, når statsministeren giver lyd om hvad der skal ske. Arkivfoto: Thomas Olsen
Om børnene snart igen kan komme afsted i skole, vides ikke, men skoleledere og dagtilbudsledere er klar til at rykke, når statsministeren giver lyd om hvad der skal ske. Arkivfoto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledere af skoler og dagtilbud klar til at handle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledere af skoler og dagtilbud klar til at handle
Kalundborg - 04. april 2020 kl. 11:20
Af Eva Lyng
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når statsminister Mette Frederiksen i den nærmeste fremtid indkalder til pressemøde, for at fortælle hvad der ske efter påskeferien, altså den 14. april, så sidder skoleledere og dagtilbudsledere klar til at holde et virtuelt møde med direktør for børne-, skole- og familieområdet i Kalundborg Kommune Michael Gravesen om hvad der skal ske.

Hvordan genåbningen kommer til at forløbe, er der ingen der ved endnu.
- Vi vil prøve at reagere så hurtigt som muligt. Når vi kender de overordnede rammer, som kommer fra ministeriet og KL, så skal vi finde ud, hvad vi gør, siger Michael Gravesen.

Direktøren synes, at alle har udvist stor fleksibilitet, og han er derfor også overbevist om, man nok skal klare genåbningen, uanset hvordan den kommer til at forme sig.
- Der er mange børn og forældre som savner hverdagen. Der er også mange forældre, som er bekymrede for risikoen for coronasmitte, hvis børnene skal afsted i dagtilbud og skole igen, men der vil jeg opfordre til, at man har tillid til sundhedsmyndighederne, siger Michael Gravesen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk