15. maj 2021
Der vil være masser af farver og flotte indslag, når DM i rulleskøjter løber af stablen i Kalundborghallen på lørdag.
Der vil være masser af farver og flotte indslag, når DM i rulleskøjter løber af stablen i Kalundborghallen på lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lady Gaga på rulleskøjter i Kalundborghallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lady Gaga på rulleskøjter i Kalundborghallen
Kalundborg - 17. marts 2017 kl. 16:04
Af Martin Stokkebro Moestrup

Kalundborg: Der er mulighed for at opleve den kontroversielle popsanger Lady Gagas musik på en helt ny måde, når Kalundborg Rulleskøjteklub afholder danmarksmesterskabet i show, formation og figur i morgen i Kalundborghallen.

Det er Kalundborgs 11-årige minitrup-løber Signe Andersen, der løber til et show sammensat med musik af den amerikanske sangerinde. »Minitruppen« svarer til rulleskøjtesportens ungdomslandshold, oplyser Kalundborg Rulleskøjteklubs formand Troels Johansen. Dagen starter med DM i figur om formiddagen, men det er show og formationsmesterskabet fra ca. 11:45-13:30, som den neutrale tilskuer vil få mest ud af.

- Det er den del, der er klart mest publikumsvenligt, forklarer Troels Johansen. Temaerne for de forskellige shows er meget varierende. Udover Lady Gaga vil der bl.a. være Michael Jackson-tema, discotema og sågar et Find Holger-tema. Der er gratis adgang for alle til danmarksmesterkabet i Kalundborghallen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk