23. november 2017
Move Out er kendt for at sætte gang i publikum - nu får de chancen for at optræde for et stort publikum på Kalundborg Rock?ers store scene på Gisseløre. Foto: Jan Holm
gallery icon

Se billedserie

Move Out er kendt for at sætte gang i publikum - nu får de chancen for at optræde for et stort publikum på Kalundborg Rock?ers store scene på Gisseløre. Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lady Gaga får et skud rock og dubstep

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lady Gaga får et skud rock og dubstep
Kalundborg - 21. april 2017 kl. 11:32
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg-bandet Move Out ombygger andres hits til deres helt egne numre. Til sommer åbner bandet festivalen Kalundborg Rock'er fra store scene.

Det er ikke så tit coverbands oplever, at pigerne står og skriger, når de går på scenen. Det prøvede Move Out, da de sidste år spillede på Kalundborg Rock'ers ungescene.

- Der stod 150 piger og skreg, da vi løb op. Vi har ret godt fat i de unge fra folkeskolen og gymnasiet. Vi er i lokalområdet, vi er selv unge, så vi skal nok få sat gang i den fest til Kalundborg Rock'er, siger trommeslager Mads Bodzioch.

Ud over ham består bandet af Sonny Kaiser, Tim Groset og Kenneth Vester. Navnet Move Out signalerer bevægelighed, ud af boksen-tænkning, knald på og fest og farver. Det forsøger bandet at leve op til.

- Ikke et ondt ord om andre coverbands, men vi forsøger at skille os lidt ud ved at gøre de numre, vi vælger, til vores egne. Vi går ind og ændrer på numrenes genrer, fra pop til rock, vi ændrer på rytmen og på hook-linen. Publikum kan stadig genkende nummeret og synge med, men det er samtidig noget helt andet, så de skal lige spidse ørerne, fortæller Mads Bodzioch.

Et eksempel er Move Outs kontante behandling af Lady Gaga-numrene »Bad Romance« og »Poker Face« i en mere rocket og dubstep-agtig retning.

- Vi arbejder virkelig målrettet på at opnå vores helt eget udtryk. Vi prøver at bygge en bro mellem at være et danseorkester og en koncert-oplevelse, siger trommeslageren.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk