31. marts 2020
Casa Danica på Hareskovvej i Kalundborg har 29.000 kvadratmeter bygninger på en 80.000 kvadratmeter stor grund. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Casa Danica på Hareskovvej i Kalundborg har 29.000 kvadratmeter bygninger på en 80.000 kvadratmeter stor grund. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvartet køber Casa Danica

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvartet køber Casa Danica
Kalundborg - 28. januar 2020 kl. 15:52
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhvervscenter Casa Danica (det tidligere Carmen Curlers) på Hareskovvej i Kalundborg er blevet solgt af Erik Storm og Rud Tikjøb til Rent Holding, som overtager virksomheden den 1. juni 2020.

Det oplyser Niels Jørgensen, som er en af de fire ejere i Rent Holding, og som også er direktør hos Multi-Tech.

- Vi har længe ønsket at overtage Casa Danica, da det ligger godt i forhold til os, og vi kender huset godt, da vi ofte har serviceret det, så vi kunne se nogle gode muligheder, siger Niels Jørgensen og tilføjer:

- Det ligger rigtig godt infrastrukturmæssigt og har en meget synlig beliggenhed. I krydset på Hareskovvej passerer 11.500 biler i døgnet.

Casa Danica indeholder 29.000 kvadratmeter bygninger, som veksler fra små kontorere til store lagerlokaler, som ligger på en 80.000 kvadratmeter stor grund.

Der er mellem 35-40 lejere i Casa Danica, og det får ingen betydning for dem, at der nu er kommet nye ejere, lyder det fra Niels Jørgensen.

Rent Holding er i gang med nye tiltag.

- Der er nok cirka en tredjedel af bygnignen, da ikke er lejet ud, som vi skal have fyldt op med nye, spændende lejere, siger Niels Jørgensen.

Rent Holding har lavet en lejeaftale med Crossfit Kalundborg, som har lejet 1200 kvadratmeter til en ny stor CrossFit Box, og der er også lavet en aftale med Nettolager, som snart åbner afdeling i Kalundborg.

Rent Holding køber hele aktieselskabet Casa Danica A/S, og de overtager dermed også ansættelsen af vicevært og administrator hos Casa Danica.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk