18. januar 2019
Jakob Beck, FIF-formand, indkalder til stormøde på onsdag den 24. januar i Hvidebækhallen. Foto: Kurt Johansen
Jakob Beck, FIF-formand, indkalder til stormøde på onsdag den 24. januar i Hvidebækhallen. Foto: Kurt Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurven skal knækkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurven skal knækkes
Kalundborg - 17. januar 2018 kl. 15:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Fuglede IF er man i fuld gang med et udviklingsprojekt i samarbejde med HRØ - Håndbold Region øst. Projektet hedder »Knæk Kurven«, og det går ud på at få flere til at blive frivillige og gøre en indsats - også i Fuglede IF.

- Fuglede IF er en aktiv forening, der hører hjemme i Hvidebækhallen i Jerslev, men foreningen kan uden tvivl blive endnu mere aktiv, hvis der er flere, som giver en hånd med. Sker det, vil der også kunne komme flere idéer om helt nye aktiviteter på banen, siger Jakob Beck, formand for FIF.

Foreningsformanden gør opmærksom på, at Fuglede IF har en god økonomi og gode forhold i og omkring Hvidebækhallen til at udfolde sine aktiviteter.

- Til dem der vil og har lyst, er mulighederne der altså. Men flere skal gerne med, og derfor holder vi et »stormøde« onsdag den 24. januar kl. 18.30 til 20, hvor vi håber, at rigtig mange møder op. Der vil være aktiviteter i hallen for børn, mens de voksne er til møde, lyder det fra Jakob Beck.

»Knæk Kurven« er Dansk Håndbold Forbunds store udviklingsprojekt, hvor forbundet i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund går målrettet efter at stoppe den nedadgående medlemdudvikling landet over.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk