16. juli 2019
Ditte Forchammer er ny underviser i LOF Kalundborg, hvor hun underviser i maleri. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ditte Forchammer er ny underviser i LOF Kalundborg, hvor hun underviser i maleri. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstmaler underviser hos LOF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstmaler underviser hos LOF
Kalundborg - 10. februar 2019 kl. 08:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På LOF Nordvestsjællands kontor i Kalundborg kom en dag en kvinde ind, som lige var flyttet til Kalundborg fra Hillerød. Hun var kunstmaler og ville frygtelig gerne lære fra sig.

- I LOF er vi altid glad for nye undervisere, der brænder for at lave spændende kurser, så der gik ikke lang tid, før der var aftalt nogle spændende hold, fortæller Karina vincentz, skoleleder LOF Nordvestsjælland.

Kvinden hedder Ditte Forchammer og hun har levet af at være kunstmaler de sidste mange år og er 50 år. Hun er allerede ved at falde godt til i sit nye lokalområde, hvor hun bl.a. har også har lavet aftale om at udstille på Kalundborg Bibliotek senere på året.

- Nu har jeg været professionel kunstmaler i 10 år, men jeg kan ikke slippe kontakten med undervisning og andre kreative sjæle, så derfor glæder jeg mig til at komme i gang med at undervise igen, siger Ditte Forchammer.

To workshops i foråret
Hendes drøm er at kunne inspirere endnu flere til at dyrke deres kreativitet og give folk de grundlæggende færdigheder indenfor malerkunsten.

Til at begynde med er der aftalt to workshops i foråret i Kalundborg, men LOF og Ditte Forchammer vil i den kommende tid finde på endnu flere malekurser.

- At arbejde med mennesker med psykiske problemstillinger ligger også Ditte Forchammer meget på sinde, og derfor er der også udbudt et kursus, som er for mennesker, der af den ene eller anden grund ikke magter at deltage på hold med mange mennesker, og vi håber, det kan tiltrække mennesker, der normalt ikke kommer så meget ud i samfundet, siger Karina Vincentz.

Kurserne kan ses på LOF Nordvestsjællands hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk