11. december 2018
Fugledegaard fortalte om vikinger (her med Henning Vingborg) jernalder, naturpark Åmosen og vikingemarkedet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Fugledegaard fortalte om vikinger (her med Henning Vingborg) jernalder, naturpark Åmosen og vikingemarkedet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturture på messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturture på messe
Kalundborg - 16. april 2018 kl. 15:45
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestsjælland har mange herligheder; steder og områder, der er en bustur værd. 13 forskellige destinationer præsenterede sig selv for 65 potentielle købere i Kviestalden på Kragerup Gods i går. Det skete med lokalhistoriens første inspirationsmesse for den lokale kulturs mange besøgssteder.

- Det er vigtigt, at vi på Vestsjælland gør regionen og hovedstadsområdet opmærksom på, hvad vi kan og hvad vi gerne vil vise frem. Derfor ideen til en Byg-en-Bustur-messe, som VisitVestsjælland er tovholder på, siger initiativtager, godsejer Birgitte Dinesen, Kragerup.

Jens Müller, direktør, VisitVestsjælland: - Man skal som bekendt starte et sted, og jeg synes, vi er kommet fint fra land i dag med 65 tilmeldte formænd og repræsentanter for foreninger, der laver udflugter. Måske vi allerede til efteråret skal overveje at følge op med en tilsvarende messe.

Birgitte Dinesen: - Meningen er, at arrangementet skal være en tilbagevendende begivenhed, og at vi naturligvis gerne må blive endnu flere de kommende år.

Gæster, avisen talte med, var glade for initiativet.

Følgende udstillere deltog: Danmarks Busmuseum, Dyrehøj Vingaard, Birkegårdens Haver, Kragerup Gods, Bistro Bispegården, Egons Rejsebureau, Museum Vestsjælland, Fugledegård, Udvikling Røsnæs, Gerlev Legepark, Panzermuseum East, Storebælt Camping og Strids Mølle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk