10. december 2018
I september 2015 holdt kultur- og fritidsudvalget, anført af Ole Glahn (R), kickstart-møde for oprettelsen af Kulturelt Samråd i Kalundborg som et kulturens talerør.
I september 2015 holdt kultur- og fritidsudvalget, anført af Ole Glahn (R), kickstart-møde for oprettelsen af Kulturelt Samråd i Kalundborg som et kulturens talerør.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kultur-samråd vil nedlægge sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kultur-samråd vil nedlægge sig selv
Kalundborg - 20. februar 2018 kl. 16:07
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter kun to år i det kulturelle landskab i Kalundborg lægger bestyrelsen for Kulturelt Samråd op til, at rådet nedlægges på generalforsamlingen den 22. marts og på en efterfølgende generalforsamling den 5. april.

Det oplyser formand Per-Henrik Goosmann til dagbladet Nordvestnyt.

- Vi har haft et projekt kørende, som vi meget gerne ville have set shine mere. Vi må erkende, at der ikke er kommet de store resultater fra vores side, siger formanden.

- Efter min mening har der manglet en klar definition for, hvad Kulturelt Samråd skal kunne i forhold til de kommunale kulturelle aktiviteter. Der har været forvirring i signalerne - om samrådet skal være en slags filter, der skal frasortere for kommunen, eller det er os, der skal komme og give inspiration til kulturelle aktiviteter. Vi har ikke formået at få vores rolle på plads, så vi kunne gå ud og være proaktive. Jeg mangler helt klar følelsen af at have været med til at skabe kulturelle aktiviteter gennem samrådet, siger Per-Henrik Goosmann.

Kulturelt Samråd blev kickstartet af kultur- og fritidsudvalget på et møde i september 2015 og grundlagt den 17. marts 2016 på en stiftende generalforsamling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk